Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nu, samozřejmě, ten nejobjektivnější zdroj pro pana Mikuláška. Ale chápu, přemýšlet, to opravdu bolí.

5 5
možnosti
Foto

Spíše přemýšlejte, proč má článek pana Mikuláška tak vysokou karmu i přes masivní výplach mozků všemi mainstreamovými médii.

4 0
možnosti
VK

Již se všichni hrneme na obskurní zvjedavecz;-D

5 0
možnosti
JN

J35o10s27e97f 84N77i38k88l

6. 9. 2017 15:12

Celý článek pana Pavla Cimbala najdete na http://www.zvedacec... je dlouhý a stojí za přečtení...

1 0
možnosti
VV

Já si taky pamatuju na paní z osobního, která bonzovala lidi za křížek na řetízku. A tyhlety vymývárny mozků vedou ke stejným koncům.

3 0
možnosti
PB

Já byl na koberečku u náměstka pro zvláštní úkoly (StBák podniku) za to, že jsem měl na svačinové tašce nastříkaný emblém s křídly a malým nápisem US Force. Popravdě jsem ani nepřemýšlel a nevěděl co to znamená. Ale jiný spolupracovník přemýšlel a věděl. A pak že za socíku byli lidi k sobě neteční. Houby. Starali se jeden o druhého.

1 0
možnosti
PB

Řeknu vám příběh ze socíku. Jeden můj nadaný kamarád písničkář na vojně složil píseň na oslavu míru a přihlásil se s ní do ASUT (Armádní soutěž Umělecké Tvořivosti). Písnička to byla hezká byť ve své podstatě banální, tedy v mantinelech tehdejší povolené svobody slova. Zpívalo se v ní, že ve válce umírají lidé a to my nechceme, že chceme naopak mír. Zavolali si ho po prvním kole ke komisi.

"Poslouchejte, soudruhu, mír ano, to jste vystihl ve své mladické progresivitě správně, ale vy tam neříkáte, koho nechceme."

"Jak koho? Přeci ty války nechceme..." - "Ehm...no to ano, ale neříkáte jasně, kdo ty války způsobuje." - "Jak kdo...no přeci asi agresor, né? A to my nechceme..." kamarád tápal, ale už tušil průšvih. - "No to jistě. Ale jaký agresor? Přeci USA, že? A to vy tam vůbec nezdůrazňujete." - "No ale přeci válka je špatná sama o sobě a to tam jasně říkám..." - "No ale to by si lidé potom taky mohli myslet, že ty války způsobuje Sovětský svaz!" jeden z komise se mimoděk pokřižoval. - "To ale vůbec neříkám!" v kamarádovi byla malá dušička. - "No to sice taky ne, ale lidi by si to mohli klidně i myslet, když tam neříkáte to USA. Takže vlastně možná i říkáte!"

Nebudu vás napínat. Písnička byla vyřazena. To jen pro ilustraci, kam tohle všechno směřuje.

A teď k blogu. Pane Mikulášku, článek dobrý, poutavý, ale tím posledním odstavcem jste to všechno podělal. Nazývat kritiku Ruska "strašením" a nabádat ostatní, o co by se spíše měli zajímat a o co neměli, tím jste se přesně zařadil mezi ty účastníky zájezdu na tom školení, které tady výsměšně kritizujete!

11 1
možnosti
Foto

A to vážně nebo z legrace?

1 2
možnosti
MV

uvedomujte si vubec to, ze konate podobne tomu, co kritizujete?

11 11
možnosti
JK

J75a47n 68K92o71z91á36k

6. 9. 2017 12:20

Takže. Nekritizovat a budovat světlé zítřky.

7 2
možnosti
Foto

J78a69k52u56b 19R30o15t61h

6. 9. 2017 11:57

Fakt, jo? Inu, inu.

2 3
možnosti
ON

Vy jste minimálně úpně stejný jako oni. Jen na druhé straně barikády.

5 15
možnosti
DK

Pseudohumaniste jsou velice zakerni lide. Dulezite je, aby nezastavali funkce, kde mohou o necem rozhodovat. A pokud kafraj, tak at kafraj...to je jejich pravo a nase je to ignorovat.

15 1
možnosti
Foto

J38a27k53u81b 62R68o10t74h

6. 9. 2017 11:45

Líbí se mi ten termín Pseudohumanisté (pro jistotu "Sarkasm, Sheldon!"). Vždycky si vzpomenu, kdo ho vymyslel a začal používat a šířit. Schválně, jestli to víte? Jeho používání o ledasčem svědčí. :-/

5 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik