Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

v dobe myho vojanceni mely podobny elaboraty oznaceni PŠM

5 2
možnosti

Komisches Deutsch hat die Ladeninhaberin geschrieben. Vielleicht ist sie trotz deutsch klingenden Namen selber Immigrantin.

0 0
možnosti
Foto

Nenávist hlavně zaséváte vy a vám podobní. Ono když cítím kolem sebe nenávist, snadno sklouznu do extrému a třeba i k terorismu. A pokud se nemýlím, v našem případě se nikdy nejednalo o neprověřené imigranty. A lidé jako vy už dštili nenávist dávno předtím, než zde vůbec nějaký imigrant byl.

8 9
možnosti

Nikdo tady nenávist nedštil. Kritika, opatrnost, nebo nesouhlas není nenávist.

Udivuje mne, jak si hloupí lídé čas od času přsvojí nějaké módní slůvko a to pak papouškují do vysílení.

11 1
možnosti

P18e51t79r 62Č44e26j72k52a

5. 9. 2017 12:43

Zaujala mě ta diskuze Merkelová Schulz v Německu.... nazvat terorismus "integračními problémy", to je opravdu politický newspeak roku 2017.

15 0
možnosti

Dobrý článek, karma.

7 0
možnosti

Kdyby jste si ten blábol po sobě dobře přečetl,zjistil by jste,že jen jen o hloupý žvást...někdo snad omlouvá pachatele kriminálních činu,at už jde o znásilnění či cokoliv jiného...?Zkuste sledovat výsledky německých voleb,tam obyvatelé Německa budou hodnotit co se u nich děje.Rozhodně mají lepší přehled než Vy z vašeho "vlasteneckého" gauče...

5 12
možnosti
Foto

To si vůbec nemyslím. Německý národ prostě vždy následuje své vedení, toť vše. O néjakem přehledu může být řeč tak u 10%, max 15% obyvatel.

6 6
možnosti

Kdepak, migrantům vyhovuje, když je společnost nenávidí. Stejně jako Romům, židům apod. Stylizují se tak do role věčných obětí s nárokem na pozitivní diskriminaci.

Fakt nevím, jak budou židé bojovat s popírači holocaustu, až staří nebudou vědět, co je to holocaust. ;-)

5 2
možnosti

Nevšiml jsem si nikdy, že by židé užívali nějakých výhod pozitivní diskriminace. Dáte pár příkladů, ať víme, že nevíte?

6 0
možnosti

Docela mě dojímá vaše starost o to, co se děje v bavorské obci.

Ve vaší obci vše OK?

8 11
možnosti

Nevím, jak v obci, kde bydlí pan autor, ale v tom asi tak dvacetitisícovém městě, kde jsem vyrůstal, v té vesnici, kam jsem jezdil k babičce, a v Praze, kde bydlím nyní, není vše v pořádku.

Podstatné však je, že ty problémy nemají tendenci růst. Přibližně stejně velké a stejně závažné nepořádky a problémy, jaké tam byly v roce 2000, tam byly i v roce 2005, v roce 2010, v roce 2015, jsou tam i nyní a alespoň pro nejbližší budoucnost lze předpokládat, že i nadále budou zhruba stejné. Ani menší, ani větší. Proto lze říci, že jsou na limitech daných běžnou nedokonalostí lidí evropského typu kultury, kteří se pohybují ve svém evropském prostředí. S tím už nic udělat nelze.

Avšak to, co popisuje pan autor, už jsou problémy, které do Evropy přinášejí lidé mimoevropského způsobu uvažování.

18 3
možnosti

No sakra, jak to bylo daleko od českých hranic ? Aby ro nebyli jiní cizinci, kde furt platí kdo nekrade okrádá rodinu. ;-D

6 4
možnosti

Majitelka obchodu snad pozná východoevropana od azylanta.

7 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik