Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P49e41t50r 42B97u72r12i11a91n

24. 8. 2017 12:32

Je to sluníčkářský nářez!

0 0
možnosti

Samozrejme...proto pouzivam slovo "pseudohumaniste", pricemz predpona "pseudo" je velmi dulezita. Je to o pretvarce, kdy jedna skupina je proste automaticky a za vsech okolnosti ta spravna, ji se dovoluje pouzivat praktiky, ktere jsou obecne povazovany za nemoralni. "Spravna skupina" vzdy haji nejakou "obet", kterou utlacuje "spatna skupina". Vuci spatne skupine lze uplatnovat princip "ucel sveti prostredky". Proto treba clovek, ktery uderil v Nemecku hajlujiciho Americana, mel obrovskou podporu techto lidi, ackoli jinak na oko nasili neuznavaji a nutno uznat, ze onen American nikomu neublizovat (blb to byl, o tom zadna). A samozrejme do spatne skupiny se dostanete ani nevite jak. Staci mit jiny nazor nez spravna skupina. Ackoli jinak je kolektivni vina podle spravne skupiny naprosto neprijatelna vec, jakozto clen spatne skupiny ponesete vsechny dusledky konani jednotlivych clenu spatne skupiny. Anthony Browne to popsal podrobneji.

1 0
možnosti

HF - uz tak trochu tema za zenitem, ne?

1 0
možnosti

J97i64r66i 28B84o27r

24. 8. 2017 10:45

Bojkotujte Mikulášku, žijete v demokracii.

2 0
možnosti

Nedělejme z toho aféru. Je čistě právo majitele knihovny, koho v ní nechá vystoupit. Paní Samková má spoustu jiných možností, jak šířit své názory a nikdo ji v tom nebrání. I mně by moc vadilo, kdyby nesměla svobodně promluvit. Ale tohle je zbytečně nafouknutá hloupost, která se svobodou projevu nemá nic společného.

5 10
možnosti
Foto

Ta knihovna je příspěvková organizace. Zjistit, než něco plácnou, pane vachmajstr.

13 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik