Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Předražené dálnice? Ve srovnání s čím jsou předražené a kolik by měly stát, aby předražené nebyly? Ví to někdo nebo jen všichni dokola opakují, že u nás máme předražené dálnice, protože to říkali v TV.

2 0
možnosti

Správně to je: "Předražené dálnice a Čapí hnízdo je oboje "FUJ". Snažit se zakrýt jednu zlodějinu tím, že jiný taky krade, je stará úsměvná taktika posledních pobertů, které zrovna nachytali a jiné zatím ne. Pokud ale místo obecných keců, napráší i něco konkrétního, může si vysloužit titul "spolupracujícího svědka".

Já mám slovo "tradiční" rád, tradiční koláče, zábava, rodina, výlet, mají pro mě příjemný význam. Proč se někdo spojením "tradiční strana" snaží z toho udělat hnus, co dalšího tradičního bude ještě hnus (kromě párků, to už se podařilo). Strana, která ctí svojí tradici je naopak to nejlepší, protože do tradic patří dobré věci. Strana co porušuje své tradice, naopak má být zatracena. Strana co tradice nemá, si má svoje kladné tradice postupně vytvořit. Jediná tradice ANO je buzerovat v ostatním otáčí podle toho, kde jsou zrovna vypsány dotace.

5 0
možnosti

Jo je sice pravda, že dnešní "tradiční" strany jsou profláknuté a že mají spoustu másla na hlavě. Je pravda, že krom Dalíka a pár jedinců policie a soudy nějak nepracují. A nebo pracují špatně, ale v případě právního státu je každý neodsouzený neviný. Můžeme s tím nesouhlasit, může se nám nelíbit, ale tak je. Ano, jistě že pak někteří lidé slyší na to, všeci kradů, já to vyléčím. Ale nechápu, jak na to může skákat dle průzkumů 30% voličů. Nahrazení "tradičních" sran Babišem není léčba. To že si odklonil 50mega chápu, to že dostává miliardy dotací na business chápu. Na to musí být jen křivá páteř. Kdyby u toho nechrochtal a bral dál, nic by se nedělo. Ale vstupem do politiky, koupí iheute a dalších začala éra, která přímo ohrožuje svobodu u nás. Ten člověk udělá pro své mocenské choutky a pro peníze cokoliv. To už jsme se několikrát přesvědčili, doporučuji Petrimex. Není to člověk, který se jak Rath nechá uplatit sedmi míči. Ten chce vše, tedy monitoring, mít plnou kontrolu nad vším, vědět o všem a mít vše pod kontrolou, absolutní. Viz. kontrolní hlášení, EET. Aby na každého něco měl. Když Vy uděláte průser ve firmě (daně), zajišťovacím příkazem jste prakticky skončil. Jak to, že není vydán zajišťovací příkaz na Agrofert? Jen jsem si vzpoměnl na jeden vtip o velkovezírovi: Do KSČ nechtěl, donášet do STB nechtěl, do politiky nechtěl, čapí hnízdo nechtěl, dotace nechtěl, ...‬

‪Jako dost smůly na jednoho chlapa, ne?‬

5 0
možnosti
Foto

... no nazdar8-o červený bedrník opět zasahuje;-DRv

7 1
možnosti

M55i49l15a61n 17K46e55s97l

20. 8. 2017 17:54

O tom vlastním Čapím hnízdě již víme kde co,akorát zatím se nikdo nevyjádřil,zda je to architektonický skvost či paskvil.Já jsem estét na baterky,tak tápu.Zdá se mi,že Babišovo čapí hnízdo je kopií hnízda strejčka Si v Pekingu.Připomíná mi pekingskou olympijskou halu.Ta je celá ocelová,kdežto ta naše je celá opletená pokroucenými haluzemi.Musím říci,že ta čínská se mi líbí více.No,ale jak říkám,jsem estét na baterky.

0 0
možnosti

Máte pravdu pane Mikulášku. Neříkm ,že pan Babiš bude ,,křišťálově čistý", ale pouze využíval zákony která nastavili tehdejší politici. Pokud by nevstoupil tak razantně do politiky bylo by vše v pořádku. Teď se cítí tzv. bojovníci za morálku ohroženi , proto nemohou dopustit úspěch pana Babiše. Je trapné,že ti co čelili různým podezřením ,opodstatněným či nikoliv se nyní tváří jak arbitři morálky. Je velký rozdíl v tom,že pan Babiš si financuje za ,,své " a oni ač rádoby demokraté se chovají jak ,,podržtašky" vlivných bosů,kterým se musí odvděčit za jejich podporu.

2 0
možnosti

Možná že je dobře, že Babiš vstoupil do politiky. Protože jeho podnikání rozhodně v pořádku není, takto se to aspoň začlo řešit. A třeba se dočkáme i dalších kauz podobných podvodníků.

4 0
možnosti

Hrubě se mýlíte. Předražené dálnice nejsou OK. Ale to, že nejsou souzeny (za co, jak byste doložil?) ještě neznamená, že nebudou souzeni žádní zloději. Nota bene když se podvodník přiznal přímo v parlamentu (ten popis podvodu byl přímo ukázkový).

Moc se mně líbí od Vás ta "Kubiceho zpráva č. 2". Co byste psal, kdyby jste neplagoval milovaného Babiše?

Je možné, že jiní chtějí odstavit konkurenta. Ale nikoliv bojovníka proti nepořádkům. Darebák a podvodník má své jednání hluboce zakořeněné, ten se ho nevzdá. (Ostatně, že podvod nepovažuje za nic závažně špatného, ukazuje právě jeho předlouhý projev ve sněmovně.)

6 2
možnosti
Foto

máte pravdu, Babiš nedělá nic jiného než ostatní oligarchové, ale Kalousek a jeho mafie v justičních a represivních složkách hlídá, odposlouchává a stíhá jen Babiše

3 7
možnosti

Takže je vlastně Babiš hodný, když - oligarcha - nehlídá (copak má v deskách, kterými mává?), neodposlouchává a vůbec je žvaní.

Mimochodem: Jak to ten Kalousek dělá, nejsa ve vládě a jsa rovněž ostatními oligarchy neoblíbený?

2 0
možnosti

J90i63r34i 73D63v87o54r52a33k

20. 8. 2017 15:07

R^ Naprosta pravda... Karma!

3 1
možnosti

Babiš je jako Chodorkovský no a naši tzv. politici, jako Putin. To je celé. Prostě nemají rádi, když nemohou ovládat. No a bohatého ovládat nemohou. Už tuším v 90. letech šel dokument o režisérovi Formanovi, kde říká, že "peníze dávají lidem svobodu. A měl velkou pravdu.

3 2
možnosti

Ale Babiš žádné peníze nemá!!! Je to nejzadluženější podnikatel čr!

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS