Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Jsem si jistý že i kdybyste místo hetero vztahu žil v triádě s transsexuálem a yettim, na mojí rodinu jakožto instituci to vliv mít nebude:-)

1 0
možnosti
MV

Za obsah nebo formu?

0 0
možnosti
MV

Tenhle dotaz mel byt umisten pod palci pana Karla P.. Sem to nejak blbe odklik....

0 0
možnosti
MV

...myslim, ze tento blabolopamflet je vrcholem vaseho psani. A to jsem si u nekolika vasich slohovych praci myslel, ze slaboduchosti bylo ucineno za dost. Mel jsem opravdu spatny odhad.

5 3
možnosti
PB

Nějak mizí rozdíl mezi exkrementy pana Hornera a pana Mikuláška.

1 3
možnosti
JV

J95i94r58i 48V33r54a47b37e46c

13. 8. 2017 17:47

žít a žít nechat !Pane Mikuláš ! vy jste ca 40let za Evropskou civilizací. Pořad žijete bolševické ČSSR.

4 4
možnosti
HB

Cože?8-o Vy jste se zrovna zbláznil, ne?

3 0
možnosti
Foto

Nestává se mi to často, ale dnes jsem musel dát Adamu Mikuláškovi karmu. R^

3 0
možnosti
RP

Znáte tu pohádku o ptákovi, co si nadělal do vlastního hnízda? Tak to je přesně obraz celého LGBT... A dokud jim bude vládnout jejich neřest, tak se budou ze sebe snažit udělat co největší chudinky, že se tak přece rodí, anebo, že jim všichni „ubližují”, že nemají žádná práva... Realita je ale naprosto opačná - smutná a srdcervoucí. O to víc, že svým egoismem ničí práva a životy jiných nevinných lidí, kteří by chtěli žít po svém, ale nebudou mít na výběr. Mám právě na mysli děti z kojeneckých a dalších sirotčinců....

Tohle ale stoupencům LGBT nikdy nedojde, protože mají v programu svého hnutí zcela jiné věci, které na prvním místě musí uspokojit jejich ego.

Jen podle statistiky za posledních 10 let, většina dětí, kterou si osvojili tyto dvojice, ať už homosexuálové anebo lesby, se pak stali v jejich životech ze 70% to stejné. Pak nemá společnost zanikat. Každý je strůjce svého štěstí anebo zkázy...a všichni kteří přemýšlí stejně nic jiného nečeká...., protože to, co člověk rozsívá, to bude i sklízet...

3 3
možnosti
MV

Zaver vaseho diskusniho prispevku je az epicky...

0 0
možnosti
Foto

No vy už nevíte, co byste si vymyslel:-/

Jo a vážně jste bisexuál?

7 9
možnosti
MR

M30i71l42a89n 46R35a43d34e53k

13. 8. 2017 18:08

nechcete to nahodou kontrolovat?

1 0
možnosti
ES

Díky za článek. Tyto názory jsou umlčované novodobými svazáky s jediným správným názorem. To jak tu sprostě povykuji jen dokazuje, že tahle kritika je opravdu bolí. A to je dobře.

13 9
možnosti
VR

..tady je někdo moula:-)

8 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik