Diskuse

Komu slouží policie a justice?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Vaše názory jsou mylné. Po odchodu Langra a policejního prezidenta Martínka policie začala naštěstí fungovat, totéž se dá říct o státních zástupcích. Nebo považujete za normální, že milenka premiéra úkoluje vojenskou rozvědku a nechá sledovat jeho manželku? U Babiše není problém, že je 2 měsíce před volbami, ale to, že dělal obstrukce a vyšetřování brzdil. Je to celkem jasný dotační podvod, aby získal nárok na dotaci, převedl část firmy na své děti a po obdržení 54 milionů to vzal zpátky. Drzé a primitivní, jednoduché, nevím, co se na tom vyšetřuje. Dalších 50 milionů získal podvodem s dluhopisy - u tohoto případu prohlašoval, že to dá na charitu. Jeho veřejná vystoupení jsou tragikomická, vlastně všechno přiznal a může to sloužit u soudu proti němu! Jen jeho neinformovaní a zaslepení příznivci mu to baští a mají ho za hrdinu.

3 1
možnosti
MK

U Konvičky bych doplnil: "tradiční" politické strany bez rozdílu poněkud vyděsilo 12.000 - 15.000 lidí na demonstraci na Hradním nám. a to se tam 1 - 2 tisíce nedostaly pro zablokované všechny přístupy zespoda. Sílící BPI i včetně nadějné spolupráce se zahraničím bylo potřeba zastavit, rozbourat a to se podařilo.

Konvička sám to pak také pohnojil; otázkou je zda musel.

1 2
možnosti
Foto

Mě těžkooděnci zastavili před Loretánským náměstím. Mám z toho pár fotek.

2 1
možnosti
VV

To je skandál, že? Kromě novinářů a hlavou myslící veřejnosti, už dokonce i policie došla k závěru, že Čapí hnízdo je krystalický podvod. Oni prostě slouží ČSSD!;-D

3 0
možnosti
Foto

... pleteš si Adame nejen kritiku islámu s rozdmycháváním nenávisti a nesnášenlivosti, ale máš to popletené vůbec - justičně policejní puč (Ištván atd.), čistky a boj o moc v policii, vše za vydatné pomoci odborářů je dílem ČSSD:-/, které si členem a vynesl do křesla například i Zemana, kterého ty o tobě podobní zde hájíte, ať udělá on, nebo ta zlodějská banda okolo něj, cokoliv. Tak čemu se nyní divíš?He? Říká se, že kdo čím zachází, tím také schází.

12 1
možnosti
Foto

Žádný policejní puč Zemana do křesla nevynesl. Pokud někoho, tak Topolánka.

.

Kubiceho zpráva: výbušná směs pravdy a drbů12. června 2006 1:00

Před dvěma týdny otřásla Českem tajná zpráva plukovníka Jana Kubiceho, šéfa zvláštního policejního Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu. V pondělí 29. května ji Kubice předal poslancům branného výboru. Vzápětí unikla do médií a stala se politickou rozbuškou.

http://zpravy.idnes.cz/kubiceho-zprava-vybusna-smes-pravdy-a-drbu-f22-/domaci.aspx?c=A060611_210623_domaci_ad

2 6
možnosti

To je ale bordel, že jo pane Mikulášek, to by se za Šlachty stát nemohlo!!;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Za Šlachty se děly jiné věci.

0 1
možnosti
MS

Někomu slouží policie a justice a někomu zase noviny,například Mafra.....

3 0
možnosti

Slibný nadpis a článek o ničem.

4 1
možnosti
JV

J67i66r45i 34V26r90a25b57e68c

12. 8. 2017 12:55

Naštěstí neslouží bolševíkum, komunistům, náckům a oligarchům.

8 0
možnosti

...což možná autora trochu štve:-)

5 0
možnosti