Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já se na to dívám ještě jinak: pan Mikulášek právě napsal, že tělesně handicapovaní nemají v téhle zemi respekt. To by se mohlo dotknout poměrně velkého počtu lidí.

5 2
možnosti
JR

J71a38r33a 14R15a50n94k

7. 8. 2017 18:29

Pani Milado, napsala jsem v diskusi Vaseho blogu odpoved na prispevek pana Mikulaska. Jeho pesimisticke blogy jsou snad psany jeho dedckem, starym clenem partaje, zadny mlady clovek nemuze sedet doma a tvorit denne nesmyslne radoby politicke clanky. Jsou to zbytecne vykriky mladeho cloveka, ktery nevi co delat se sebou, mohl by se dale vzdelavat a i jako nevidomy byt prospesny spolecnosti, takhle nemohu mit zadny respekt. Pracovala jsem pro invalidni pojistovnu ve Svycarsku a mam respekt pro tamni lid. O nejakem dohaneni Svycarska se nemuze v tom pripade zdat ani autorove generaci....

6 10
možnosti
JK

A já chci toleranci lidí s odlišným přístupem k morálce (zloduchy)

0 0
možnosti
Foto

A KDO VÁM V TOM BRÁNÍ???

6 1
možnosti
JS

Nevím, možná mám špatnou paměť, ale domnívám se, že pokud se jedná o ten zákaz diskriminace, nějak tam zmizel ten zákaz diskriminace pro politickou orientaci. Je to zajímavé, protože v tom případě je nesmysl hovořit o politických vězních. Jinak s autorem souhlasím, pokud by se někomu podařilo zorganizovat pochod hrdosti nevidících, rád se zúčastním.

2 0
možnosti
JR

J38a97r23a 61R41a86n82k

7. 8. 2017 18:32

Ja take, ale veskeri nevidomi ktere znam pracuji, na rozdil od autora a veskeri ti, kteri se zucastnuji "pride parade" ted byla ve Vancouveru - jsou PRACUJICI lide a velice casto uspesne.

1 9
možnosti
Foto

Ano, když se homosexuálové dožadují práva adoptovat děti, proč by se nevidomí nemohli dožadovat třeba práva řídit autobus. R^

20 5
možnosti
Foto

Vy víte o nějakém zákonu, který by jim upíral takové právo? Oni jen nesplňují podmínky, které platí i pro všechny ostatní.

5 1
možnosti
JH

;-O;-O;-O Na svůj břitký intelekt byste měl nafasovat zbrojní pas!!!!!!

0 0
možnosti
Foto

To byla rána jak z děla.

2 0
možnosti
Foto

Ironie je fajn, pokud se z ní nevyvine jen směšný blábol.

Proč jste z výčtu důvodů diskriminace vynechal zdravotní postižení, které v zákoně uvedeno je? Proč píšete třeba o kvótách, které homosexuálové nepožadují? Proč píšete, že požadujete respekt, který vám nikdo neupírá.

Za mně je teda váš článek hodně hloupý.

11 15
možnosti
Foto

Je to ironie, pane Chuchmo, a ne úplně špatná. Vytvořit dobrou ironii na to běsnění je nad lidské síly obyčejného blogera.

3 1
možnosti
Foto

A co vám v tom kromě vlastní lenosti brání? Založte si neziskovku, o příspěvek sice žádat by bylo popřením vašich zásad, neboť podle vás jsou neziskovky pijavicemi společnosti, ale budete muset obcházet lidi a škemrat o příspěvky, jako to mnohé neziskovky musí dělat. Ale jako u správného tlučhuby to u vás skončí jen u tohoto výkřiku a skutek utek.

11 14
možnosti
JR

J16a34r50a 52R52a30n42k

7. 8. 2017 18:35

....."A co Vam v tom brani?"

Lenost, nerozhodnost mozna i zbabelost.

1 7
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik