Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za chvíli nám ti přihřátí budou říkat co si máme myslet.. Nestačí jim tolerance, chtějí respekt. Tak to už je vrchol! Nevidím nic normálního ani na jejich orientaci, ani na pozitivní diskriminaci. Respekt ode mne může čekat někdo, kdo třeba s nasazením života zachrání jiného, nebo dokáže něco přínosného pro společnost, ne za to že je teplej. Začínám mít pocit že žiju ve špatným snu...

13 5
možnosti
LH

... každej teplej bude jednou studenej...

0 0
možnosti
JR

Proč by jakákoliv akupina lidí, kterí chce mít děti, je neměla právo adoptovat, když homosexuálové to právo mají....jeden člověk, pět lidí...pokud mají rádi děti

1 0
možnosti
VM

Dobrý den,

příspěvek byl smazán příliš přísně, vrátila jsem ho do diskuse.

S pozdravem Tereza Janků

/děkuji!/ R^Původní příspěvek:

Adame karma, jen abys tu hrdost a respekt neznevážil nějakým tanečkem v sexioblečku na alegorickém voze v centru Prahy.R^;-D!!

8 1
možnosti
PS

P56e59t76r 89S20k63á57c51e64l

12. 8. 2017 18:49

Paní Janků, jste skvělá...R^

0 0
možnosti
HV

Ale jen blbněte a někdo se toho chytne...

9 0
možnosti
LB

Z jedného dnešného blogu :"Lze jen litovat, že Hrad ani Petřínská rozhledna se nepřidaly. Mají snad proti LGBTI něco zásadního?!

Zdroj: http://jdvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=617546 A máme totu znovu : Kto nejde s nami, ide proti nám. Len namiesto červených budeme mávať dúhovými vlajkami. A sused ma udá, že som nesvietil dúhovo.

8 1
možnosti
BG

Pane Mikulášku, už se Vám někdo smál nebo Vás dokonce napadl, že jste slepý? Už Vám někdo sebral bílou hůl nebo psa? Pokud ano, moc příjemné to asi nebylo, že?

Našel jsem si, že v naší republice velmi málo nebo vůbec nevidí cca 100 tisíc osob. A prostředí se vám nevidomým přesto přizpůsobilo, abyste mohli lépe fungovat. Na chodníky i nástupiště se instalují signální a varovné pásy, díky vám jsou všude reproduktory pro zjištění aktuálního stanoviště, na zastávkách vám označník zahlásí, co přijelo a kam to jede, hlášení zastávek v MHD je dnes samozřejmostí.

Nikdo se neozval proti tomu, že je to zbytečné nebo že je to mrhání penězi pro tak malý počet obyvatel. Nikdo vám nevyčítal, že jste přítěží, protože se kvůli vám musely změnit zákony a normy ČSN.

Uspořádejte si, co chcete, právo shromažďování má každý. A já se svými čtyřmi dioptriemi se k Vám rád připojím.

I když jste nevidomý, přesto nemůžu říct, že jste méně člověkem než já jako gay. A stejně jako Vy chci rovné zacházení. Nic víc. Komentáře, které na toto téma kolikrát čtu, mi nahánějí hrůzu, protože nevím, jestli zrovna tohoto člověka zítra nepotkám a svou existencí jej neurazím.

11 9
možnosti
MS

R^ Nejlepší reakce na tento rádoby ironický článek.

3 2
možnosti

A vůbec nejvíce diskriminovaní jsou vrazi, chci říct osoby vyznávající alternativní pojetí přístupu k životu.

2 7
možnosti
JR

J90a94r84a 61R80a15n82k

7. 8. 2017 18:38

Respekt a i klidne vlastni pruvod ziskate lehce praci, psanim naivnich blogu to asi neprijde, cekam co nas Trcalek odpovi;-)

3 8
možnosti
Foto

A já mám hudební hluch a chci zpívat sóla.

14 2
možnosti
FS

Jsem na tom podobně. Mohli bychom zpívat duety? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik