Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

česká nezisková organizace In Iustitia - nově Český úřad tiskového dohledu.

29 2
možnosti
LB

Nikoliv, jde o organizaci poskytující právní služby lidem vystaveným násilí z nenávisti a pomoc při jednání s policií. To může vadit snad jen osobám se zvráceným myšlením, jako je autor blogu.

8 14
možnosti
AM

"Samozvaní udavači nekorektních příspěvků na internetu vystupují ze stínu"

Slušný titulek, vyměnit pár slov a je to jak z Rudého Práva 1952.

22 9
možnosti
Foto

ale ono to tak je. kdo používá slova jako samozvaný, nepohodlná prada a slušný občan, to bývá většinou výmaz. a když je někdo členem čssd a hájí rasistické a nenávistné příspěvky, tak je to ubožák.

3 4
možnosti
MN

Nenávistnými a pokryteckými příspěvky na internetu jsou ale i urážky Zemana a Babiše z dílny lidí, které zastupuje třeba Bára Štěpánová. To by se mazalo...

Anebo urážka pana prezidenta je něco jiného jako urážka migranta nebo cigána?

29 5
možnosti
Foto

U mnohých platí i ,,Koho chleba jíš, ...";-)U jiných ,,jenom" jejich frustrace z toho, že není vše dle jejich ,, jedině správných" představ, v čemž si notují s těmi, kteří jsou na tom ,,stejně". Ovšem, ti i ti jsou stejně čitelní;-)

4 0
možnosti
ZAU

Tak nějak se s tou regulací internetu začít musí. Kam by to dospělo, kdyby si každej psal, co se mu zlíbí...!!!!!!!!

14 1
možnosti

Je třeba cenzury!!! :-/

4 0
možnosti
Foto

Odvolací Vrchní soud v Praze opakovaně dospěl k závěru, že hrubé výrazy zasahují do osobnostních práv natolik, že pouhá omluva není dostačující satisfakcí. V posledním rozsudku odkázal na českou i evropskou judikaturu, podle které nemůže (!!)být cílem kritiky zesměšnění, urážka nebo pomluva!

Ovšem, pokud by se všechna media, vč. tzv. social. sítí, o blogerech a diskutérech nejen na těchto stránkách ani nemluvě, dle toho řídila, to by to po čertech vše(!) prořídlo;-D

7 0
možnosti
Foto

A co byste dělal s těmi kteří šíří úmyslně lži a vyvolávají nenávist nebo strach? Vzdělanému člověk s rozhledem jsou sice k smíchu ale je spousta těch, kteří jim uvěří a podlehnou, takže souhlasím s tím, co níže uvedla pan Bárta

10 12
možnosti

Nic. Máme svobodu slova, slečno socialismová.

11 4
možnosti
Foto

Milý autore, chtěl bych vás upozornit, že se klidně může stát, že až zde někdo z vámi rovných přijde s programem Akce T4 (Aktion T4), tuze rád si vzpomenete na ty bonzáky, kterými tak opovrhujete.

Zbabělec vždy rád popichuje, pokud se to netýká jeho. Pak ale bude pozdě.

9 15
možnosti
PK

Zbabělci také rádi vyhrožují, viďte, pane Pajonku?

19 5
možnosti
Foto

Je třeba označit udavače konkrétními jmény a nenechat je schovávat za jakousi neziskovou organizaci. Prostě žádat po policii jasně, aby označila udávacího joudu jménem a příjmením.

22 11
možnosti
HV

Teda, nechápu ty mínusy... Pokud si sem jistý, že někdo porušuje zákon tak dalece až mě to dokope na toho dotyčného určené orgány upozornit, tak mám být zbabělý a udávat anonymě, nebo si stát za svým?

2 1
možnosti
ZB

Vy asi vubec nechápete význam slova nekorektní.Pokud někdo vyhrožuje druhým smrtí nebo šíří záměrně lži a pomluvy tak je to opravdu něco zcela jiného.Co by jste na to řekl,kdybych napsal,že slepci jsou k ničrmu,musíme na ně platit a je třeba je všechny zlikvidovat...?Jsem nekorektní hrdina co šíří "pravdu" nebo jen hlupák,který šíří nenávist proti druhým...?Chápete ten rozdíl?

25 6
možnosti
JV

Ne, to nechápe. Má to ve svém popisu.

7 1
možnosti
VB

Hlavně musí být politická vůle podobným dobroserům omezit přísun financí.

36 1
možnosti
Foto

To je utopie. Provázanost je takřka nezpřetrhatelná;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik