Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J51a79r26a 34R85a75n23k

5. 8. 2017 4:45

Skoda, ze jste se nesnizil aspon k prodeji "kurincu", necim byste se snad zivit mohl:-/

3 2
možnosti
Foto

Může mi někdo, kdokoliv, protože autor nediskutuje, vysvětlit, co to je "tzv. západní ekonomika"8-o?To je ekonomika, která se tváří, že je na západě, a přitom je na východě???

2 0
možnosti
JR

To je ta ekonomika, která způsobila kolaps sovětského bloku s výbornou zdravou ekonomikou :-PR^

4 0
možnosti
Foto

Mnozí holt nechápou. R^

2 1
možnosti
EH

Tentokrát nechápu pointu, tj. čeho je ten kuřinec alegorie. Víc mě mrzí, když musíme kupovat produkty nadnárodních společností, které regulují naše platy, vyvážejí peníze do daňových rájů, plundrují zeměkouli a udržují třetí svět v bídě, aby byl zisk co největší.

To bych raději podpořila ten náš český kuřinec, protože je to dobré hnojivo. :-)

1 1
možnosti
VH

Vám se nelíbí, jak "reguluje naše platy" např. Škoda Auto?

Nebo snad nadnárodní společnosti "regulovaly" exces vlády - zvýšení platů úředníků a dalších státních zaměstnanců, které začíná na 10 % a končí na procentech třiadvaceti?

1 0
možnosti
MD

Neni nad to , kdyz se clovek bavi a navic pobavi u druhe. I kdyz se tu a tam najde skarohlid, ktery se nedokaze pobavit a .. prijmout ..

3 3
možnosti
JK

He, he tenhle kluk se nezdá. Věřím, že sofistikovaný výklad je výsledkem několika schůzek postmarxistické buňky. Schválně jestli přijde na to, kde soudruzi zase udělali chybu.

3 1
možnosti
MD

Tak na Slunci jaderne reakce zatin neustaly. Takze s temi soudruhy bychom meli byt zvlaste v dnesni EU a nakonec i US velmi opatrni.

1 0
možnosti
Foto

Berte prosím autora s rezervou. V Brně je dusno k zalknutí a on chudák musí být navíc doma zavřený, protože kolem sebe pořád vidí samé ilumináty, kteří jej ohrožují na životě. Nebo se mu to studium ekonomie už docela popletlo v hlavě.

9 1
možnosti
JR

J15a10r85a 15R95a66n69k

5. 8. 2017 4:48

Autor zacal studovat????

1 0
možnosti
IB

I65v52o 35B12o97u72š97e

4. 8. 2017 12:53

Určitě někde bude nějaká jiná nezápadní ekonomika, která funguje lépe. Kdepak je?

6 0
možnosti
TT

Řekl bych, že v nějaké zemi, kde žádná reklama na pražené kuřince a další vymoženosti neexistuje. Ale to se asi už bude týkat jen směnného obchodu na Papuy-Nové Guiney. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik