Diskuse

Žádná detence! Pravdu a lásku si rozvracet nedáme!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

podle mě pan autor nerozeštvává, shrnuje, svým osobitým způsobem, fakta. V čem není jeho konstatování pravdivé?

14 2
možnosti
ZH

Autor sice shrnuje, ovšem zásadně se plete v tom, že to má něco společného s pravdou a láskou. Německo je právní stát a snaží se dodržovat jak svoji ústavu a zákony, tak mezinárodní zákony. Ta ústava zákony byly přijaty dávno před tím, než se objevil islámský terorismus. Německý problém je problém chybějící legislativy. Diskutuje se o ní pomalu každý týden, ovšem zákony se mění jen pomalu, což vytáčí obyvatelstvo. Až ty zákony přijdou, a oni přijdou, o tom nepochybuji, tak se zabijou 3 mouchy jednou ranou. Islámšti fanatici, levicový i pravicový radikálové. Protože zákony platí pro všechny. Legislativní proces brzdí levičáci, bohužel, bez nich se dneska zákony změnit nedají. Možná i to je důvod proč měla v pátek CDU/CSU předvolební preference 40%.

0 2
možnosti
Foto

Vy si v tom rozeštvávání a senzacechtivosti tak libujete. Dokážu si vás představit jak s netrpělivostí hyeny vyčkáváte každou další špatnou zprávu a následně ji za pomlaskávání zapisujete do svých not.

Jeden z mnoha co si zde na tom postavil svou živnost.

Vy a nejen ta jurodivá italsko česká dáma. Připomínáte mi ty mrchožrouty co se sbíhají k dopravním nehodám za vidinou senzace a krve.

Chtěl bych vás upozornit na oblíbenost různých detenčních zařízení (byť jiných názvů) v éře komunistů. Schovávali se tam lidi, kteří by mohli budit pohoršení, ať už svým zjevem, chováním či tělesnou vadou. Umísťovalo se tam již preventivně a kolikrát na furt. Tam by se vám líbilo! (Samozřejmě, že to myslím ironicky, a že já vám bych to nepřál.)

Nejlépe to „řešila“ Sparta. Ta tělesně postižené děti rovnou házela do propasti.

Ještě to nebyla ani hodina od zveřejnění blogu a už tento měl karmu 25. Je to k zamyšlení nad systémem karmy pro pana administrátora a nebo mu tato bulvárnost těchto mistrů karmy vyhovuje? Už dávno zde není karma měřítkem kvality, ale spíš ukázky popularity a podbízivosti těm nejnižším pudům z klávesnic autorů.

15 22
možnosti
VV

Pane autore, chapete, ze kazda zeme ma porad jeste jine zakony a pord se jimi jeste musi ridit?

Chapete, ze to co je v teto zemi povolene, je jinde trestne? Ze za Sumavou byste jel bez odbraneho RP jen jednou a pak odpocival v chladku?

3 8
možnosti
Foto

Základním zákonem je "Common Sense" neboji zdravý rozum.

5 0
možnosti
Foto

Pomalu se začínám drbat na hlavě že jsme těma klíčema zvonili.

5 2
možnosti
JR

Vy Stbáci jste zvonili klíčema ?

15 3
možnosti
DB

spousty lidiček se nenaučili nic jiného než rozdmýchávat emoce a dobře si pamatujeme co takové vzedmuté emoce s lidmi dokáží udělat.........a proč to děláte vy......?

7 19
možnosti
ZJ

..... ,,emoce" není sprosté slovo! .... Zatím :-/.

7 0
možnosti
Foto

podle vyšetřovatelů nešlo o kriminálníka, ale o psychicky nemocného chudáka. Deportovat se nedal, protože byl bez dokladů. Dá se čekat, že v Německu budou přeplněné blázince a nikoho nedoportují, protože jen opravdový pošuk by si ponechal ausweiss

22 0
možnosti
VV

Hypotetcky pane Bicero . Dostal jste se do raje a ceka vas vyhosteni z nej. Jak byste to psychicky nesl?

0 11
možnosti
ZJ

Stonásobně zasloužená karma.R^[>-]

18 2
možnosti