Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

tak jde z pravidla o příspěvky kritizující imigraci/imigranty, NATO nebo Evropskou unii, či naopak chválící Putina, Trumpa nebo Zemana. V opačném gardu jsou to, aspoň dle mých zkušeností, naprosté výjimky.

imho není důležité KOHO chválíte ale zdali lžete nebo ne . A jaký jazyk používáte.

0 0
možnosti
Foto

... nastala doba internetových pavlačových drben;-D

2 0
možnosti
Foto

Teda Hermánek, jak voni to dělaj, že sou tak voblíbenej???

3 0
možnosti
VK

Kouzlo nechtěného? Nejvíc příspěvků Hermanek;-D

3 0
možnosti
MB

„O demenci se jedná ve chvíli, kdy postižený člověk začne selhávat ve svých denních aktivitách. Rozvoj patologických změn v mozku při degenerativních onemocněních předbíhá o mnoho let první projevy nemoci. Při demenci jsou postiženy všechny složky lidské existence – postiženy jsou kognitivní funkce, změny chování a nálad (smutek, deprese), změny osobnosti a povahových vlastností a selhávání při každodenních aktivitách. Často se zvyšuje koncentrace na vlastní osobu a ztrácí se ohled na ostatní, objevuje se vztahovačnost, pocity ohrožení, bludy a halucinace. Poruchy paměti se mohou objevit až později, nepatří mezi první příznaky,“ vysvětlila doktorka Pavla Myslíková z Lékařského domu Praha 7.

Zdroj: http://ona.idnes.cz/co-zhorsuje-demenci-04a-/zdravi.aspx?c=A170703_095922_zdravi_pet

0 0
možnosti

Vážený pane autore,

každý režim má své hlupáky, patolízaly, udavače, donašeče a dokonce své STBáky, jak jste uvedl. Trapné je, že se do toho zapojují i někteří natvrdlí studenti, kteří chybí životní zkušenosti a dělají to z pravdy a lásky.

Ty studenty je třeba pouze politovat, než dostanou rozum a vy si za tu otevřenou kritiku zasloužíte jediné.

Karma !!!

4 9
možnosti
Foto

.... a ani vám nevadí, že dělá přesně to samé, co - podle vás - ti natvrdlí studenti :-/:-)

7 1
možnosti
Foto

No to jste mě pobavil, zase jednou. Vy jste včera udával pana profesora Drahoše, navíc tím, že jste o něm šířil lživé informace a dnes máte tu drzost psát o udávání. Už jenom schází, aby vás přišel podpořit pan Hermánek, který by zřejmě o udávání mohl napsat diplomku. :-/

13 10
možnosti
Foto

Vy kritice říkáte udávání? Pak se, upřímně řečeno, Vaším názorům vůbec nedivím.

3 11
možnosti
ZB

Jo udává se.Uplně stačí,když napíšete,že někdo zastává stejné názory jako zastydlý puberták a hloupý frustrát Daliborek a přízpěvek je pryč."Statečný vlastenec",mě asi udal nebo nějaký aktivista attívně smáznul.Hned si připadám jako nějaký disident a hrdina,kterého nenechají svobodně se vyjádřit a cenzurují ho;-)Svět podle Daliborka doporučují i Vám,sice hlavního hrdinu neuvidíte,ale především jde o jeho stupidní řeči,určitě se v nich poznáte...

8 0
možnosti
VK

Jo. Toho jsem si všiml. To musel udat někdo podobný autorovi. Nic závadného na tom nebylo, ale necekejte od administrace sebereflexi.

0 0
možnosti
EH

Čert vem facebook, ale už se začínají objevovat vlaštovky totality v podobě vyhazování ze zaměstnání (pokladní z Lídlu), vyhrožování ztráty zaměstnání na univerzitě (Konvička), pražské úřednice (že se nechtěly bavit po cizinecku) apod.

Začne se zákony na potírání svobody projevu (podněcování toho a onoho) a bonzáctví s tím jde ruku v ruce. Novodobí hatefriťáci by si měli uvědomit, že před pár desítkami let by poslali udáním člověka na smrt.

8 4
možnosti
JK

Ze zaměstnání se nevyhazuje jen v totalitě.

0 0
možnosti
Foto

Plivat a plivat, to vám jde opravdu dobře. Bonzovat čas máte tak akorát vy. Že vaši spoluvěrci také bonzují o sto šest, to už velkomyslně přehlížíte. Prostě duševní ubožák.

14 5
možnosti
Foto

A jak se hodnotíte Vy?

1 0
možnosti
MR

musim vas doplnit. V zahranici je to jeste horsi, treba v Nemecku.

4 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik