Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty tomu nerozumíš - ale vůbec.

1 1
možnosti

Je zajímavé jak se odpůrci Zemana hnedka ozývají, vsadil bych se, kdyby totéž co p. Drahoš řekl Zeman, budou používat drsnější výrazy v duchu článku autora.

Zkrátka se někomu vkládá do úst to co ani neřekl, jen si to určití lidé tak vysvětlují a je to hrozný problém. Když něco obdobného provede, či řekne někdo jiný, je to roztomilý omyl, či drobný přešlap.:-/

1 1
možnosti
Foto

Přiznám se, že články pana Mikuláška čtu jen občas. Ale snad všechny, co jsem dosud přečetl, se vyznačují silnými pocity frustrace a deprivace autora. Chápu, že život tělesně postiženého člověka není zrovna jednoduchý. Takový lidí je však více, ale jen málo z nich svými pocity zmaru obtěžuje své okolí. Takže články pana Mikuláška vydávají spíše svědectví o autoru samotném než o tom, co píše.

11 13
možnosti

Deprivovaný je ten, kdo není schopen polemiky, ale za to vytáhne tělesné postižení... Nejen deprivované, ale i ubohé... Ale na to jsme si už od těch co mají plná ústa "lásky" a "tolerance", zvykli.

10 4
možnosti
Foto

Kodex blogera:

"Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob, vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob.Zdroj: http://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939";

12 2
možnosti
Foto

Nemohl byste dát odkaz na to kde je uvedeno, že pan Drahoš by nevyhlásil referendum pokud by mu to nařizovala ústava?

Dal jste jen odkaz na jiný blog-ne na vyjádení pana Drahoše.

Já jen slyšel, že nesouhlasí s referendem, ne že by ignoroval ústavu a nevyhlásil ho.

Premiera jmenuje prezident-není vázán tím koho za něj jmenuje.

17 6
možnosti

Kdyz uz nic jineho nezbyva, tak se TU holedba na tema komuniste. Presto, ze oni sami se dal jak do statniho socialismu nepropracovali a musi si pockat az se v EU plne uplatni 'nova evropskska mladezi' filantropa Sorose. Ta to k tomu komunismu dotahne, s mensimi fyzickymi obetmi, zato s poznamenanejsi celou spolecnosti. Staci sledovat soucasne zacatky tohoto evropskeho unijniho budovani.

0 0
možnosti

Komunisté se propracovali k tomu, že bez funkční ekonomiky - bez svobody , nelze žádnou rozumnou společnost konat. Sranda je, že ve své podstatě Komunisty nejsou - nemají revoluční nástroje ! , a stali se zdivočelou sopučástí sociálně demokratického proudu. Toto ukazují neustále dějiny, viz např. vývoj Venezuela. Naši zemi neodvratně poškodili a nesou si kopec ostudy. Je krásné - mít program, že budu napravovat to, co jsem za 40 ničil. Svého druhu i neuvěřitelné ! Co, mj. vhtějí, znárodnit Škodu Auto ? To by šlo, už je to poměrně slušný podnik ...

7 0
možnosti

Nevidím nic protiústavního, pokud prezident odmítne jmenovat vládu s účastí, nebo s podporou komunistů. Následně ale musí abdikovat. To mu ústava dovolujie.

4 0
možnosti

Jak sděluje p. Hermanek -" Prezident malé země, bez pravomocí, má jediný úkol". Vůči společnosti, vydat morální imperativ svých hodnot. Mezi ně, pak jistě patří opovržení ke komunistům, s uznáním práva, bránit se proti jejich třídnímu boji. Přemalování firmy s písmenkem to neřeší. Pak lze i národ bavit, obklopovat se jimi a vyznamenávat je. To je současná zábava hradního pána ... :-)

7 2
možnosti

P85e30t60r 81H21a10j39d22a

2. 7. 2017 15:04

Pane Mikulášku, vaše blogy jsou stále mdlé a zcela prázdné, naivní, prostě vy nejste glosátor. Nic ve zlém, ale nebylo by lepší věnovat se naplno charitativní činnosti?

18 13
možnosti

Je jen v pořádku, že prof. Drahoš coby prezident, by odmítl vládu, v níž by byla KSČM, tedy strana,v níž se sešli bývalí bachaři, mlátičky z Václaváku nebo vražední ochránci hranic minulého režimu. Dnes se komunisté a nejen ti, kteří vlastní členské legitimace, snaží rozviklávat náš vztah k západní Evropě, stejně jako po únoru 1948.

17 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik