Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zajímavé jak Zemanem vymyšlený termín "kavárenský povaleč" se zaryl do mozku zejména těch lidí, co zřejmě nesvedou širší pohled a touží po zjednodušení všeho. Kavárna jim pak slouží jako zlatý řez napříč společností a oddechnou si když je jim hlásnou troubou hradu sděleno, kdo kam patří.

Zde, dle autora, Zeman a Babiš tančí společně protimigračního a protievropského dupáka. Jenže Babiš je Joker z filmu Batman a má dvě tváře, protože vyhrál v Německu zakázku na dodávku pečiva pro migranty. Peníze daňových poplatníků mu nesmrdí tak, jako uprchlická vlna. Největší příjemce dotací z EU bojuje ve volební kampani proti EU.

2 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že v diskusi se nenašli takoví, kteří by s článkem souhlasili.

Zato se sem slítli hateři (s výjimkou J. H.), z celého diskusního fóra.;-D

Asi to, autore, o něčem vypovídá.

1 2
možnosti

Tak student z Moskvy aby měl jiný názor že?;-D

7 0
možnosti

Fuj, to bylo šílené čtení. Autor článku je jak sám uvádí, dlouholetým členem ČSSD

ale je evidentně uhranut nějakým osobním kouzlem vůdce konkurenční strany ANO, tj. tím stbákem Babišem až tak, že neváhá zplodit až takový paskvil.. takové rozsáhlé blábolení.. od pomýlené "pražské kavárně" a ošklivou "pravdolásku", přes zlý Brusel, až po prý zcestnou kritiku Babišova (asi poctivého) vydělávání na dotacích z Bruselu.. Pokud bylo něco špatně, tak za to vše přeci může EU a zlý Brusel, rozhodně ale ne Babiš!.. Babiš naopak už pochopil, že Havlovské hodnoty lidi vůbec netáhnou... a že prý i ten islámský fundamentalizmus a terorizmus posílil v důsledku různých „humanitárních bombardování“, bingo! .. Atd atd... ach jo.

Trochu jsem zapátral v dalších názorech autora abych zjistil, jestli je to dneska jen takový náhodný úlet.. ale bohužel není.. Ta dnešní šílenost není jediná.. zapadá to jedno do druhého. I v dalších autorových článcích se dá najít třeba tklivé štkaní nad tím, jak jsme my kritici poměrů nesmírně oškliví k Babišovi, ale třeba i k tomu poctivci Zimolovi či dokonce i k našemu moudrému (a občas střízlivému) prezidentu Zemanovi,.. nebo světe div se i k Rusku a k Číně,.. nebo jak se nám hloupým kritikům českých poměrů těžko hledali argumenty k tomu, jak všichni ti zlí Haškové, Škromachové, Tejcové, Zimolové poškozovali ČSSD (asi tedy tihle pánové stranu vůbec nepoškozovali?!). ..

.. No nic.. shrnuto a podtrženo.. škoda času číst takové bláboly.

9 0
možnosti
Foto

... jako proč by mělo fungovat něco, co je jen v hlavách několika pomatených či popletených autorů, vymýšlejících podobné ptákoviny - tedy články? A jinak, u nás tragikomedie fungují, a nejen v politice, ale například i u tebe je to krásně vidět.;-D

11 0
možnosti

S vámi bych jednou chtěl mít dítě! Geniů není nikdy dost!!

9 0
možnosti
Foto

To je zvláštní. EU dotuje řepku, ale žluto je jen u nás. V okolních zemích ne. Čím to asi bude?

13 0
možnosti
Foto

Asi ji tam nepěstují, že? A dotace si vymýšlí každý stát sám, to není EU záležitost. A ne, abyste krmil trolla. To se nesmí.

2 0
možnosti

A Babis urcite neni andel. A ani nemuze byt svatoreceny. Vsak vadi hlavne dalsim, kteri na svatoreceni tez nemaji narok. A ti, co odlozili do klina ruce znavene praci, chapave pokyvuji hlavami.

0 0
možnosti

To, že nějaký kritik nemá nárok na svatořečení nijak nezmenšuje hříchy stbáka Babiše (třeba vyhýbání se daním)! A ostatně, Babiš vadí především slušným lidem, kteří platí daně a nepodnikají tím způsobem, že by zneužívali svého úředního postavení aby si přihrávali státní zakázky a vysávali státní rozpočet nebo že by využívali dotace EU ve svůj vlastní prospěch.

2 0
možnosti

Vás do ČSSD musel nasadit Bureš sám.;-D Vy jste tak rozervaná osobnost, že to s vámi brzy musí zákonitě šlehnout.;-D

16 0
možnosti

;-D;-D;-DR^R^R^ ...další na payroll;-D

4 0
možnosti
Foto

Zase jeden z těch co se nám snaží namluvit: "Čím více špiníte Babiše nebo Zemana, tím více rostou jejich preference." ANO, nejlepší bude ty dva jenom chválit a obdivovat. Rv

16 1
možnosti
Foto

Je možné špinit toho, kdo se svými projevy špiní sám?

1 0
možnosti

J70a90n 85R59á42ž

29. 6. 2017 13:32

S pobavením začínám pozorovat růst počtu těch, pro které adorování Havla má stejný účinek, jako pro členy mafie náhled na toho, kdo dostal rituální polibek kmotra.

Copak si nikdo z těch hlupáků , kteří si krátí čas špiněním Babiše nevšimlo přímé úměry mezi počtem jejich útoku a růstem preferencí ANO?

1 12
možnosti
Foto

Jasně, Babiše všichni jenom špiní: Tím jenom dokazujete vlastní schopnost (ne)přemýšlet. Babiše je třeba velebit za všech okolností. Čapí hnízdo, když už mám říct jediný příklad, vám nic neříká. Určitě ne, vždyť vrána k vráně sedá.

15 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS