Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Pan profesor Pirk by snad mohl vědět, že do invalidního důchodu může jít jen takový člověk, který nesplňuje podmínky pro starobní důchod.

Takže invalidní důchod u Zemana nepřipadá v úvahu.

4 9
možnosti
VK

„Kdyby dělal jakékoliv jiné zaměstnání, tak by byl v invalidním důchodu,“ říká Pirk v rozhovoru

Chce to číst celé věty, inteligentní Slavomíre. Nikoliv jen nadpisy. Pro tebe specielně: zaměř se na první větu souvětí.;-)

13 2
možnosti
PN

P42e90t60r 56N77e31d54v78ě65d

26. 6. 2017 15:01

Tak vám nevím pane Vokoune, jestliže začal úřadovat 4.3.1933 a BBC začalo vysílat 2.11.1936 pro a to považte, pro celých 300 majitelů TV ..... něco mi na vašem tvrzení nesedí, že bych měl pravdu já? Ale to je buřt, že.... tady se diskutovalo o Zemanovi a vy jste stejně jako většina antizemanovců musel najít nějakou lež? Pokud nejste antizemanovec, omlouvám se.

0 0
možnosti
PN

P34e20t31r 21N28e38d14v23ě15d

26. 6. 2017 14:22

R^ sice bylo někde tvrzeno, že kdyby tehdá byla televize Roosvelta by nikdy nezvolili, ale v podstatě je pravdou, že hon na Zemana už trvá přes čtyři roky a pokud nakonec neodstoupí a bude znovu zvolen, praskne tady spoustu lidem cévka.

5 10
možnosti
VV

Je to divne pane Nedvede, ale v USA tenkrat televize uz davno byla. Zkuste se trochu vice informovat.

8 1
možnosti
JH

Inu, tak si někdo představuje demokracii a taky pravdu a lásku:-)

3 10
možnosti

...vaši představu demokracie lépe neznat....Rv

14 2
možnosti
VF

Stařeček 81 let, celý život rolník, pronesl

"šak on (MZ) si začau, dyby nebyu sprostý, nebyli by naňho ani ludé sprostí".

17 1
možnosti
Foto

Vystavovat nejrůznější diagnózy na dálku, to není nic nového. Na sportovci Klausovi si psychiatři také brousili ostrovtip.

3 13
možnosti
Foto

dobrý praktický lékař je schopen určit diagnózu, už když stojí pacient ve dveřích ordinace.

15 2
možnosti
Foto

Máte samozřejmě pravdu.

Karma R^

Dobře to vystihl Miroslav Vernar níže

3 17
možnosti
MV

Je to tak. Sluníčkáři mají plnou pusu lásky a pravdy, ale ve skutečnosti oni sami neskutečně a sprostě lžou.

7 21
možnosti

...ještě víc, než vy, tvrdí nesluníčkáři?:-)

9 2
možnosti
Foto

... spousta blábolů zde překračuje už dávno všechny meze, bez ohledu na postižení postižených (mnozí o něm na rozdíl od tebe Adame ani nevědí) - nejsměšnější pak je, když ti, co druhé nálepkují všelijak překroucenými a pokroucenými, navíc velmi hloupými nálepkami - pak tím spíš, že vykazují zcela bez debaty příznaky toho, že autor podle způsobu svého "pokřiveného" vnímání a uvažování soudí také druhé - já ten blábol nečetl, reaguji pouze na nadpis a perex - jinak hyeny jsou užitečná zvířata, čističi - pravděpodobně je jich stále zapotřebí. ;-DRv

16 5
možnosti
ZB

Pan profesor Pirk je snad větší kapacita než Vy,nebo se pletu?;-)To,že Zeman mentálně a fyzicky chátrá,toho si všimne i laik.Snaha zatajovat to a Zemanovo hubnutí dávat do souvislosti z jízdou na rotopedu,nebo snad z něho dělat aktivního lyžaře,je od hradní bandy poněkud směšná.Zeman ovšem není zdravotně postižený ve stejném smyslu jako Vy nebo já.Stáří není zdravotní vada jen přirozený vývoj a to,že 73 letý člověk chátrá není žádné překvapení,čeká nás to všechny.Chátrání starých alkoholiku je prostě víc vidět a jde to s nimi rychleji z kopce,to co sledujeme u Zemana je dost rychlý rozpad osobnosti zpusobené alkoholem,s tím se nedá nic dělat.Pokud jde a Roosevelta,jeho srovnání se Zemanem je poněkud směšné.Proč dělat stejnou chybu jako Američané v roce 1945?Roosvelt na to byl špatně i během své volební kampaně a při svémposledním zvolení už byl částečně mimo,v uřadu vydržel pouhé tři měsíce...

16 5
možnosti
MN

Havel "bumbal" taky první ligu a kouřil jak parní lokomotiva, takže ten jeho konec hodnotíte rovněž v souvislosti s tím?!

9 7
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik