Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J40a42k30u74b 80R64o95t17h

6. 6. 2017 11:40

Víte, po všech vašich textech vám už nevěřím ani nos mezi očima. Pokud ovšem nejste jen projektem AI, která texty píše.:-/

6 19
možnosti
Foto

R^... přesně tak, jsou lidé, kteří by se měli vystříhat některých slovních spojení - a tohle je klasickej případ ... tuším minule psal cosi o mladickém nudícím se aktivistovi, rudooranžový bedrník;-D

4 4
možnosti
PM

Celá maškaráda ohledně "imigrantů" je dobře placená mašinérie, která má za cíl vyvolat další válku v Evropě. Proto tolik tanečků kolem "imigrantů". Proto se můžou různé neziskovky doslova přetrhnout a proto je každý, kdo se tomu brání - označen za nácka a xenofoba. Je v tom příliš mnoho peněz, než aby to jen tak jednoduše skončilo. Je to prostě byznys.

Co takhle veškeré "imigranty" rovnou posílat do speciální lokality, kde mají nejen jakési bydlení a stravu, ale především dennodenní několikahodinovou povinnou práci a večer povinné studium? Jenže to by asi nešlo, že? On by totiž nastal přesně opačný exodus - všichni dovezení "imigranti" by zdrhali z Evropy a ještě by si stěžovali..

S článkem naprostý souhlas a karma!

23 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik