Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milý autore, prostá otázka: když podle vás všechna mainstreamová média lidmi manipulují, kdy podle vás sluníčkáři či vítači rovněž lidmi manipulují, tak zkuste dokázat, že vámi zmíněný příspěvek na Facebooku není ze stejného příspěvku, čili hoax čili podvrh. Nebo podle vás všechno, co vyhovuje vašemu názoru, je vždy pravda a naopak? A prosím opravdu relevantní důkaz.

3 3
možnosti

Nemel byste spis Vy dokazat, ze to hoax je?

1 0
možnosti

Ty "smějící se bestie" (Češi, jak byli kdysi označeni), ten malinký nárůdek přežil kde co a furt v tom středu Evropy je. Takže bylo pochopeno, že je nutno omezit humor pokud možno zákonem, aby bylo možno trestat i ty občany, na které zatím nic lepšího nemáme.

6 0
možnosti

Jak by jste kvičel,, kdyby byla stejná odpověď na otázku: Co máte proti Čechům;-D

0 10
možnosti

A napadlo vás třeba, že nijak, protože autor na rozdíl od vás ví, co je to svoboda projevu?

6 0
možnosti

Ti Němci jsou prostě padlí na hlavu....a ta jejich náruč jim ještě pořádně zatopí...[>-]

3 0
možnosti

No,kdyby jen jim,my s Německem sousedíme............:-/

3 0
možnosti

To je opět snůška nesmyslů. Kdo podněcuje nenávist proti Zemanovi? Pane autore kritika není podněcování nenávisti. Jediný výrok který podněcuje nenávist jsem zaznamenal od Zemana a jeho výtok nikoliv výrok o sesazení politiků. Kdo je to mírumilovný vlastenec? A když někdo jde na koncert propagandistického uskupení armády která nás čtyřicet let okupovala a třeba zpívala oslavné písně na zabrání Krymu se nemůže divit kritické reakci.

9 8
možnosti

A kdo má asi tak určovat, co už je podněcování? Nějaká neziskovka?

5 0
možnosti

Ať řeknete jakýkoliv vtip, vždy někoho urazíte.

Takže s rostoucí korektností mizí humor. S tím nic nenaděláte.

7 0
možnosti

Tak jeden trochu upravený přímo pro Vás.Víte proč uprchlíci smrdí?Aby je i slepý mohli nenávidět...V Německu,které má temnou nacistickou minulost,kdy si "slušní a moudří" Němci zvolili Hitlera,který zavedl totalitu a povraždil v plynu milionu lidí jiného náboženského vyznání a jiné kultury,jsou na podobné primitivní vtipy dost háklivý.Proč?Protože jsou poučeni z minulosti,Dobře vědí,jak muže končit nenávist a vyhrožování smrtí...Určitě je dobré i napsat,že všichni lidé,kteří volili Hitlera,měli pocit,že volí dobro a "zachranují národ"...

5 7
možnosti

Ten Váš hysterický vitípek moc nesedí. Vysvětlení bude mnohem jednodušší - Němci prostě , jako vždy, strašlivě přehánějí.....

8 0
možnosti
Foto

A zkuste u nás žertovat o cikánech. Budete mít dvě věci:

1/ Pravdu

2/ Problém.

17 0
možnosti

Nojo, velkej problém, přišel bych o sto íček.

0 0
možnosti

Možná by to chtělo nějak podobně zažertovat o použití zbraní třeba proti slepcům...

0 16
možnosti
Foto

Na to se snad ani nedá slušně reagovat.

Snad jen, že prázdná nádoba do dáli duní.

8 0
možnosti

Vtipné!

Totalita, nejenom v Německu, se vrací oknem...

16 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik