Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milost? Za zlikvidování teroristy metál!!!

0 0
možnosti

Ona story "najížděl do lidí a aut s úmyslem je zabít" je křehká asi stejně, jako že člověk se v noci vzbudí a v rámci své občanské povinnosti jde bránit Romy, které tak nesnáší (a asi se při vzájemném soužití není co divit)...

Klidně by mohl být příběh prezentován tak, že při rodinné hádce sedl opilý mladík za volant a když chtěl odjet, nezvládl řízení a přejel své tetě nohu a při tom naboural několik aut. Když se mu podařilo z místa vycouvat a začal ujíždět, byl kontinuální střelbou z bezprostřední blízkosti popraven.

Nechme to na policii. Mě z toho ale zatím plyne jediné - v době střelby už dotyčný z místa ujížděl - nikoho nezabil a jestli měl v plánu někoho dále zabít můžeme jen těžko diskutovat. Střelec se tak necítil bezprostředně ohrožen, jenom, umocněno nevyspáním a dlouhodobou flustrací z problémového soužití, vzal zákon do svých rukou ... [>-]V

1 0
možnosti

Včera v televizi jeden z těch Romů řekl, že kdyby ten pán toho opilého řidiče nezastřelil, tak byli všichni 3 mrtví, protože by je přejel.

Pokud tedy tento svědek a přímý účastník události nezmění svou výpověď pod něčím nátlakem, tak to spíš vypadá na medaili za statečnost.

0 0
možnosti

Takže vy chcete dávat milosti na základě spekulací v médiích. Boží. Co to nechat celé vyšetřit a pak se teprve rozhodnout?

5 0
možnosti

Já nějak nechápu, proč v tomto případě vyzýváte prezidenta k udělování milosti. Z toho, co jsem zaznamenal by policie měla případ vyhodnotit jako přiměřenou obranu a zastavit stíhání.

Prezidenta k tomu vůbec netřeba.

0 0
možnosti

T56o80m 95F89r25u67t58h

4. 6. 2017 17:25

Zeman si nechá tuhle milost až na Vánoce, je to těsně před volbami a ještě se to bude hodit :). Nechápu, jak můžete psát tyhle soudy ještě předtím než proběhlo řádné vyšetření celé situace, čerpáte zřejmě z novinových článků. Podle toho, že Váš žblebt má tolik karmy, lze se domnívat, že pravda moc lidí nezajímá a názor na věc si udělají takřka okamžitě, bohužel se čím dál více ukazuje, že většina lidí se není schopna na věc podívat nezaujatě. [>-]

3 0
možnosti
Foto

Myslím si, že i pro budoucnost bude lepší, když trestní řízení proběhne s výsledkem že se jednalo o nutnou obranu, než aby byla udělena abolice.

7 0
možnosti

Nutná obrana to nebude v žádném případě. Možná - opravdu jen možná - krajní nouze. Ale zatimní důkazy, tak jak byly neuceleně zveřejňovány moc nenasvědčují ani pro krajní nouzi. Uvidíme. Bude to o Policii - a hlavně o svědcích...

0 0
možnosti
Foto

V tomto konkretnim pripade se nejvice bojim, ze nepujde sehnat nezavisle svedky ... Doufam ze vecne dukazy (toxikologicke vysetreni, traslologie) pomohou najit pravdu a nebude nutna milost od Lihose.

0 0
možnosti

Nejak me nejde do hlavy, o jake milosti se tu pise. Vzdyt on neni odsouzeny, je ve vysetrovaci vazbe. A je mozna dobre, ze tam je, i pro nej. Alespon nedojde na nejake verejne lyncovani apod.

Za par dni ho pusti, dokonci se vystrovani, probehne soud, a bude nevinny. Alespon ja v to verim. :-)

6 0
možnosti

Milost lze udělit i v průběhu vyšetřování.

0 0
možnosti

Tak to už je do nebe volající

0 0
možnosti
Foto

Jak se do nebe volá, tak se z nebe ozývá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik