Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že by se Štampach na stará kolena pomátl? Už to tak pomalu vypadá. Nejdřív Halík... Některým křesťanům připadá bruselské náboženství přitažlivé, poněvadž obsahuje podobné prvky. Pak by ho ale spíš měli odsoudit jako bludné.

0 0
možnosti

J65i21r60i 97B61o26r

29. 5. 2017 16:56

Nebojte se autore. Teoreticky to jde velmi snadno vyřešit.

0 0
možnosti

Karma autorovi tohoto blogu.

V článku se také píše o pánovi, který kritizuje naši údajnou nesolidaritu se západními zeměmi, které jsou tou vlnou migrace zasaženy.

Mne fascinuje, jak mnozí lidé hovoří o tom, že bychom měli být solidární se západoevropskými státy.

Ty se nás přeci vůbec netázali na naše názory v první fázi toho, co později přerostlo v současnou krizi.

Já si myslím, že solidární mohu být jen v případě, že jsem byl alespoň dotázán na názor.

Když vycházeli z toho, že jsou to německé peníze, co se migrantům platí ve formě sociálních dávek (nebo švédské, belgické, dánské či nizozemské) a že nám do toho nic není, měli pravdu. Byly to opravdu jejich prachy a ne naše.

Když vycházeli z toho, že to území, kam přijímají migranty, je německé (nebo švédské, belgické, dánské či nizozemské) a že nám do toho nic není, též měli pravdu. Bylo to opravdu jejich území a ne naše.

Ale jak mohu v tom případě cítit spoluodpovědnost, když jsem nebyl přizván k první fázi?

Příměr:

Nic mi není do toho, s kým se stýká sousedova dcera. Ale pokud se nestýká se mnou, tak necítím žádnou spoluodpovědnost za její případné nežádoucí těhotenství. Je jejím právem se stýkat s kýmkoli a mne se na můj názor neptat. Je mým právem pak odmítat řešit s ní její nežádoucí těhotenství.

21 1
možnosti
Foto

Přesně tak! R^

A navíc - "Většina těch běženců pochází z Nigérie, Bangladéše, Guiney, Pobřeží slonoviny či Gambie a naloďují se v Libyi" (citováno z dnešního článku na Novinkách.cz).

To není žádná "humanita" (tomu už nevěří snad ani blázni), ale čisté zločinné obchodování s lidmi bez ohledu na jakékoli následky! Je to jeden z největších zločinů v dějinách lidstva. ;-€

13 1
možnosti

Všude se najde černá ovce a házet její zločin na všechny ostatní je prostě hloupost.I u nás se dějí zločiny,někteří Češi vraždí,znásilnují a to i malé kluky a babičky...jak by se Vám líbilo,kdybych tady začal vykřikovat,že jste vrah a pedofil? Podle vaší logiky přece všichni Češi musí být stejní,jako nejhorší z ních.Jste jen ubohý demagog...

8 20
možnosti

Naopak, to jen Vy jste jako obvykle nepochopil, oč jde

" A je nehoráznou neúctou k životům Evropanů zavírat oči nad neschopností euro-unijních zemí odlišit skutečné válečné uprchlíky, jimž bychom měli pomoct, před těmi, kteří současné migrační krize jen zneužívají a v podstatě to zlo, před nímž jiní prchají, dovážejí ve svých hlavách do mnoha civilizovaných západních zemí"

to je to zásadní, v tom má autor zcela pravdu ;-)

20 4
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím a dávám karmu! R^

Ovšem Váš článek je dle mého názoru příliš pravdivý, aby tady snesl jakoukoli širší publicitu, kterou by si plně zasloužil.

Tu tady totiž pravidelně mají zcela jiné články plné lží, demagogie a naučených šířených nesmyslů, zaměřené naopak na glorifikaci muslimské imigrační invaze, šíření despektu a nenávisti vůči prezidentu Zemanovi, Rusku a Rusům, na dehonestaci a urážky lidí a voličů s jinými názory a na propagaci neuvěřitelného pokrytectví a politické korektnosti. Rv

17 4
možnosti

se dívám, že jste s Pilloni jedním z posledních mála, kteří zvedají kriticky téma novodobého moru, kterým je invaze teroristů do Evropy. Chvála a čest vám za to. Já psát neumím a ti co "umí" se věnují něčemu nekonfliktnímu - hledáním "jedinečných lidových architektur" bez ohledu na to, že tam za pár let budou stát mešity nebo popisem svých rodinných radostí a starostí bez ohledu na to, že jim za pár let budou tyto připadat nicotné, ve světle muslimského poručnictví na sebou...

24 1
možnosti

A ze nezvedali pera pri invazi teroristu z ukrajiny?

2 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS