Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P10a59v85e48l 86K80i17l98i87k

28. 5. 2017 14:39

Blogy pana Mikuláška sleduji, většinou se mi líbí a dávám karmu. Dneska ale musím nesouhlasit. Libye, maličká země se 6 milony obyvatel může za to, že mnohem mocnější, bohatší a asi 100x lidnatější EU rozpoutala migrační šílenství? Země, která nemá jednotnou vládu, právě kvůli šílencům z EU, zejména z Francie, má být schopna řešit migraci? EU zlikvidovala funkční zřízení v Lybii. Pravda, Kaddáfí zřejmě nevyhovoval našim představám, ale za jeho vlády se lidé měli v Libyi zřejmě mnohem lépe, byl tam pořádek a migrace byla pod kontrolou.

Základní otázka: Jak může tak malá, válkou rozvrácená země zabránit stovkám milionů hloupých evropanů v tom, aby migrační krizi přestali financovat, podporovat a sami ji zastavili? Problém migrace není v Afghanistanu, Iraku, Iranu, Syrii, Mali, Somalsku ... A neni dokonce ani v Libyi. Problém migrace je v Evropě. Libye je obětí, ne pachatelem.

Libye nemůže za to, že neziskovky společně s FRONTEXem a dalšími evropskými námořními silami udělali ze středomoří vyhledávané místo pašeráků a obchodníků s lidmi.

Řešení migrační krize není vůbec jednoduché. Migrační krize, to je květ hlouposti, lenosti a zbabělosti stovek milionů Evropanů, kteří vždy ve volbách politiky, kteří mají zájem krizi vyřešit, vyženou svinským krokem a na prsou si hýčkají ty politiky, kteří krizi záměrně podporují a vydělávají na ní.

4 3
možnosti

P88a30v82e73l 16K33i32l92i90k

28. 5. 2017 14:42

Vojenským zásahem v malé africké zemi nevyženete hloupost z hlav stovek milionu Evropanů.

0 1
možnosti

Nechápete zákon akce a reakce; nejde vůbec o Libyi. V okamžiku, kdy vrátíte pár stovek těch, co si zaplatili cestu do ráje Evropy, budou tito hodně řvát, že to bude slyšet až ve sběrných táborem mafiánů ve střední Africe. To pak bude ten správný mazec - požadavek na vrácení peněz nebude zcela jistě akceptován.

0 0
možnosti

P54a82v22e36l 77K31i52l60i97k

29. 5. 2017 13:33

Myslím si, že jste nepochopil Vy mě.

1. To Evropané financují mainstreamová média, která jsou hlavním propagátorem imigrace, multikulturalizmu a islamizace Evropy. Toto financování probíhá formou přímých poplatků, státních příspěvků (tedy z daní), nebo formou reklamy.

2. To Evropané vymývají svým dětem mozky multikulturalizmem a láskou k islámu. To Evropané vychovávají svoje děti tak, aby nenáviděli svou kulturu, nebo aby ji alespoň v žádném případě nebránili. Toto probíhá od nejútlejšího věku až po univerzity.

3. To právě evropské univerzity jsou líhní armády budoucích evropských úředníků, multikulturalistů, pravdoláskařů, sluníčkářů a dalších existencí, které nikdy nepřipustí, aby se imigrace omezila nebo dokonce zastavila.

4. To Evropané financují "neziskovky", které organizují a živí se převozem lidí z Afriky do Evropy. Popřípadě z Turecka balkánskou cestou.

5. To Evropané vysílají své vojenské lodě na pomoc těmto organizacím, namísto toho, aby jim poručili Evropu bránit. Ať už se jedná o lodě FRONTEXu, nebo jednotlivých států jako Německo, Francie, Švédsko, GB ...

6. To právě Evropané jsou nejsilnějším finančním tahounem migrace a obsazení Evropy novými obyvateli. Evropané vynakládají na migraci a islamizaci Evropy mnohokrát více než všechny muslimské státy dohromady.

7. To evropští voliči na to koukají a zřejmě se jim to velice líbí, protože vyženou z politiky každého politika, který by chtěl situaci změnit. To evropští voliči milují imigraci a za žádných okolností se jí nevzdají. A jestliže někam pošlou svoje vojáky, tak ne proto aby imigraci zastavili, ale pouze proto aby ji eskalovali.

Zákon akce a reakce chápu. Ale v tomto případě Evropa funguje jako neobyčejně silný magnet. Přitáhne ty, kteří to nepotřebují, ale je netečná nebo přímo odpuzuje ty, kteří by pomoc potřebovali.

VOJENSKÝM ZÁSAHEM PROTI MALÉ SEVEROAFRICKÉ ZEMIČCE TYTO PROBLÉMY NEVYŘEŠÍTE! Možná by se ale podařilo vojenskou akcí zvýšit počet migrantů, nehledě na životy a utrpení nevinných lidí.

1 1
možnosti

P43a32v85e46l 24K94i72l82i27k

29. 5. 2017 13:58

A další podstatná věc. Občas dojde k tomu, že jsou migranti zachráněni africkými rybáři či pobřežní hlídkou některé africké země, například právě Libye a nebo Tuniska. Pak jsou tito lidé vždy vysazeni na území Afriky a nikdy ne v Evropě. Díky obrovské početní převaze evropských lodí, ať již vojenských či multikultineziskových, a díky jejich dokonalé logistice a téměř nevyčerpatelným finančním zdrojům k tomu dochází opravdu jen výjimečně. Ale občas k tomu dojde. Jak si mohou ti zlí Libyjci a Tunisané dovolit narušovat převoz lidí do Evropy!!! Pošleme na ně za to vojáky?

Samozřejmě že kdyby se v Africe rozneslo, že Evropa už nikoho nepřijímá, tak by okamžitě migrační vlna opadla. Proti tomu se nedá nic namítat. Ale toho nelze dosáhnout žádnou vojenskou intervencí, to musí prosadit ve volbách evropští voliči.... Skončili jsme, poslední zhasne.

1 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik