Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sobotka zejména bojuje proti svým oponentům ve straně.Šikuje kolem sebe své věrné ,aby mu potvrzovali jeho vyjímečnost. On už vyjímečný je ,nikdo před ním v ČSSD se nedržel své funkce s tak mizernými volebními výsledky.

0 0
možnosti
Foto

1/ Zimola je vážně podezřelý z korupce. I kdyby se nenechal uplácet tak udělal vážnou politickou chybu a musí za ni nést politickou odpovědnost.. Jeho účast na kandidátce by ČSSD vážně poškozovala u voličů v všech regionech-je logické, že byl vyškrknut

2/ Paní Valachová dosud z ničeho podezřelá není - jen si vybrala špatnou spolupracovnici-je to zcela jiná situace než u Zimoly.

9 3
možnosti
Foto

PS. Osobně si myslím, že by zimola nijak výrazně neuspěl ani kdyby vše řádně vysvětlil. Nevěřím, že by mu příznivci ČSSD "odpustili", že má na to mít chatu v ceně řádově 7 000 000

5 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik