Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Babiš pro obyčejné lidi prosazuje zákony, podle kterých musí hospodský evidovat pomalu každý pivní tácek. Zároveň nečiní nic proti existenci zákonů pro milionáře, kteří mohou podnikat transakce, při kterých okrádají stát na daních a ještě k tomu čerpat dotace určené někomu jinému.

Citově proto vnímám Babiše jako sprostého gaunera

0 0
možnosti
JL

Jo, máte v sobě něco z Babiše. On je agresivní - agresivní, kdežto, vy jste pasivně -agresivní. Ale to není žádná ctnost.

0 0
možnosti
VP

já to vidím podobně, Babiš je hlavně byznysmen a skloubit to s politikou je asi těžký. Ale asi je to podobný jako u Zemana, Lidi více ocení muže činu, kteří už třeba i něco dokázali, než nějaký nemastný a nesláný srábotky jako Sobotka a jiní.

2 2
možnosti
Foto

Podnikatelům jsem ochoten odpustit leccos, protože vím z vlastní zkušenosti, jak je těžké jako podnikatel obstát v konkurenci. U podnikatelů je to jinak. Mzdy mají dost vysoké, aby nekradli, ale stejně neodolají. Ona i pouhá naditá obálka od lobbisty je lumpárna, protože poslanec kvůli mamonu obětuje své já a pro příště je už jen loutka lobbistů.

2 2
možnosti
Foto

8-opodnikatelům jste ochoten odpustit, ale u podnikatelů, to je jinak???

2 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik