Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pěkně se vybarvujte jen co je pravda.Jakmile jde o financování sociálního systému,ze kterého mimochodem čerpáte plnými doušky,tak vám jsou dobří i neplodní plátci,že?

Právo na důstojný život také neexistuje,takže proč se opět nevrátit k přírodním zákonům a selektovat slabé a handicapované?Mohli bychom to řešit jako ve starověkém Řecku-kolébce demokracie.

1 3
možnosti
EK

Pánové, a co takhle se vrátit ke zvykům některých australských domorodců? Muži tam nařízli jeho orgán, aby mohl plodit děti jen dokud je mladý a silný. A že by vás to trochu bolelo? To je zkrátka ten život v souladu s přírodou.

0 0
možnosti
TH

Panove nejsou casto ochotni ani platit alimenty. Takze se degradovali sami.

3 0
možnosti
EK

Kolik procent žen by asi využilo možnost umělého oplození bez partnera? Moc jich nebude a chlapi už vyvádějí, jako by měl nastat konec světa. Pánové klid, ještě vám nikdo pindíky neamputuje!

1 3
možnosti
TH

Tech zen je hodne malo. Opravdu. Dodnes to delaly tak, ze kdyz potrebovaly, tak si nejakeho "partnera" sehnaly a byl klid. Coz myslici clovek povazuje za ponizujici. Tudiz to ma jit i bez partnera.

0 0
možnosti
MK

Holt každý má svůj pohled na svět - svůj alternativní vesmír. Rolí státu (nebo společenství) je potom zajistit, aby pokud možno nedocházelo k příliš velkým třenicím, kdy se každý svým způsobem snaží tento svůj pohled v praxi prosadit a jednat podle něj.

Dnešní dobu, především těm školou povinným, opravdu nezávidím. Je fakt, že v porovnání s dobou, kdy jsem já chodil do školy (90. léta), jsou dnešní možnosti někde úplně jinde (typicky rozvoj internetu). Jenže větší možnost výběru k většímu pocitu štěstí a pohody nevede, spíše vede k frustraci (tuším, že se tomu říká rozhodovací paralýza). Tenkrát se absolutně nikdo nezabýval řadou věcí, popsanou v tomto článku - také nebylo proč se tím vlastně zabývat. Svět a žití bylo přímočařejší. Mě vůbec přijde, že když se člověk dostane na nějakou úroveň blahobytu, má tendenci zabejvat se kravinama (např. seriály, různé hry, ...) - a nechat si jimi frustrovat. Možná také proto ten dnešní vzestup psychických potíží, větší spotřeba antiderpesiv atd.

1 0
možnosti
FS

Začíná to být strašné.Co nás to vlastně čeká?

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik