Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

předpřipravený útok? No jasně že byl připravený. Američani nemají ve Středozemním moři své letadlové lodě náhodou a nejsou tam na dovolené. Rusák tam půl roku bombardoval co mohl a USA se nepřipraví na válku? Jste spadl z višně, autore.

4 1
možnosti

Musím přiznat, že jsem byl lehce překvapený, když jsem si ráno přečetl, že Trump odsouhlasil útok na Sýrii. Změnilo se ale u mě akorát tolik, že teď už není Trump tisíckrát lepší než Hillary, ale pouze devět set devětadevadesátkrát. Za ten patetický tón článku jste po zásluze sklidil posměch.

4 0
možnosti

Haha jo vy jste myslel ze nejaky President ktery je voleny na maximalne 8 let o necem rozhoduje?;-D

Mam pro vas Brooklyn Bridge na prodej.

Vygooglujte si kdo kontroluje FED ( Federal Reserve) ti kdo tisknou dolary,mozna vam to dojde.

1 0
možnosti
Foto

Jé zábavné, jak se pouliční křiklouni odkopávaj.

6 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že Vy a vám podobní tak rádi vítali Trumpa jako nového Reagana. Když se projevil jako Reagan, tak najednou dostáváte kocovinu. Jen jedna zajímavost ke srovnání. Američané na tento útok ( a nejen na něj) upozornili předem. Udělali něco podobného někdy v Sýrii Rusové? Ani náhodou.

13 0
možnosti

Nyní Rusové říkají, že Amerika patří do jiného civilizačního okruhu. Mají pravdu - ano patří. Ovšem do jakého civilizačního okruhu patří Rusko, to nám bohužel nesdělili. Škoda. Bylo by zajímavé zjistit, kam se vlastně řadí.;-D

6 0
možnosti

J29a79n 80B82a29r28t51o85ň

7. 4. 2017 14:09

Donald Trump se zachoval jako vůdce Západu. Kreml zuří, skončila idyla s Obamou:-)R^

7 1
možnosti
Foto

mně se vážně líbí, jak jinak milujete nekorektnost, každý jiný,kdo ne, je nenávistný bolševik a neomarxista a ejhle... někdo velebený ,,překvapil,:)), , šel tak nějak korektně nekorektně - pánbů posuď....každopádně ale jinak než ,,zamilovaní,, čekali, a v tu chvíli tu máme způsoby straníků dob minulých ...soudruhu, zradil jsi...Půvab sám;-D

14 0
možnosti

Koukám, že v diskuzích panuje oblíbená lidská vlastnost - škodolibost nad sousedovou chcíplou kozou.

Antitrumpety si oddechly - USA jsou opět sama sebou. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik