Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlavní problém s islámem v Evropě je to, že je vůbec v civilizované Evropě tolerován, přestože se jedná převážně o nenávistnou a vražednou fašistickou ideologii! Něco takového je v příkrém rozporu s Listinou, svobodou a demokratickým právem, a to i v počtu - 1!

Jiná věc pak je, že muslimům s jídlem roste chuť a čím je jich ve společnosti víc, tím víc si troufají toto jejich svinstvo nadřazeně prosazovat a vynucovat (a to i násilím).

A faktem také je, že jejich natalita je (na rozdíl od ostatních obyvatel Evropy, kteří převážně pracují) doslova obrovská.

5 1
možnosti
Foto

Hlavní problém s pitomci v Evropě je jejich množství, ale s tím se nedá dělat vůbec nic.

3 2
možnosti
PT

P22e42t91r 24T14o71m96e73k

7. 4. 2017 10:05

Vy se zjevně bojíte napsat co si myslíte. Proč?

0 0
možnosti
MN

Život je vývoj a vývoj přináší změny. Myslíte, že naši předci v 9. století uvítali christianizaci? Že s nadšením přestali chodit do lesů obětovat stromům, či na kopce dávat oběti hromovládným bohům ? A že místo toho začali houfně chodit do kostelů a naslouchali nadšeně slovům o jediném Bohu a jeho Synovi (Kristovi)?

Houbeles - To jen knížata a vznikající šlechta pochopila, že přijetím nového náboženství posílí své postavení tím, že se zalíbí těm, kteří již vliv a moc spojené s jeho přijetím a šířením prosadili.

A dnes je to stejné. Brusel přijal myšlenku posílení a prosazení islamizace Evropy a čím dříve kdo pochopí, že to je "kádrový" předpoklad posílení svého postavení ve společnosti, tím pro něj lépe.

Kdysi christianizace, v nedávné minulosti vstup do KSČ, dnes pozitivní přístup k islamizaci - To je kariérní budoucnost! Islám je prostě budoucnost Evropy, chtěj - nechtěj... ;-D;-D;-D

2 3
možnosti
SB

Možná je to budoucnost Evropy. Možná máte pravdu.

S tím nic nenadělám, avšak alespoň se nesnížím k tomu, že bych prohlašoval že je to dobře.

Tím, že se nepřipojím k těm, co to prohlašují, tento problém nevyřeším. Ale přinejmenším budu moci jednou umřít s pocitem, že v tom jsem nevinně.

5 0
možnosti
PK

R^Karma. Akorát tam máte jednu chybu.

Píšete: Ovšem naši sousedé (konkrétně Němci) právě tohle dělají – přilévají benzín do vlastního ohně a křičí na sousedy, aby pomohli hasit.

Správně je: Ovšem naši sousedé (konkrétně Němci) právě tohle dělají – přilévají benzín do vlastního ohně a křičí na sousedy, aby si okamžitě také zapápili svoje domovy.

5 0
možnosti
SB

Ještě trochu jinak, napůl podle autora, napůl podle Vás:

Ovšem naši sousedé (konkrétně Němci) právě tohle dělají – přilévají benzín do vlastního ohně a křičí na sousedy, aby jim pomohli hasit tím, že si okamžitě také zapálí svoje domovy.

9 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik