Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naše školy připravují podporovatele toho, co máme. A co máme? Jsme hloupá rozvojová země. Asi jazyky neumíte, vzděláváte se jen česky a váš obraz vidění světa je malý jako atom, zatímco pluralita umožňuje vidět a chápat jiné názory a pak se rozhodovat a jednat. Soros investoval obrovské peníze do podpory svobody slova. To není maďarský přístup: pozoruj jeden atom. Kde je Maďarsko? Kde je Česko? Zaostalé země!!! Myšlenky produkujete z toho, co společnost vlastní. Není vzdělání jako vzdělání a čím víc názorů a společného úsilí studenti zažijí, aby se pohnuli z místa, tím lépe.

Naši absolventi VŠ jsou hlupáci bez vlastního názor a hodnotného vědění. Takové průzkumy dělám z nutnosti už 15 let. A jsem ochotna se pod tuto větu podepsat. Proto jsme ekonomicky zaostalá země, kde se šlape po lidských právech enormně. Amerika je na tom po všech stránkách nesrovnatelně lépe. Soros patří k lepším lidem v Americe

Vítám tady jeho školy.

1 0
možnosti
Foto

Soros je tak velké zlo, že má dokonce zakázaný vstup do Izraele.

2 2
možnosti
JR

J18a32r76a 25R98a52n25k

5. 4. 2017 20:29

Mate naprosto minimalni znalosti o mezinarodnich studentech, skolach a univerzitach, coz je skoda, protoze byste mel moznost studovat a moznosti je mnoho, znam nekolik nevidomych maseru....

0 3
možnosti
Foto

To by bylo ovšem nutno zakázat veškeré teologické fakulty ale i filozofické obory, jež obsahují výuku marxismu-leninismu, neokonzervativismu a dalších politických teorií. Pokud Univerzita splní podmínky výuky v daném státě a obory budou mít smysluplnou náplň, tak proč ne. Podmínku politické a ideologické nestrannosti nelze u vzdělávání na určitých oborech zaručit.

2 1
možnosti
Foto

Autore, zkuste se držet svého posledního odstavce. Neustále se motáte do věcí, kterým nerozumíte nebo o nich nic nevíte. Samozřejmě, že každá škola, která chce udělovat tituly platné v České republice, musí mít akreditaci u Ministerstva školství. Čili to, co Maďaři teď zavádějí, u nás platí už řadu let. Ale vy si prostě potřebujete plivnout na svoje oponenty a k tomu se hodí ledacos..

9 4
možnosti
DK

Soros je zlo...a je lhostejne, zda prvoplanovane nebo jako vedlejsi produkt.

16 0
možnosti
ZZ

maďary jsem měl rád již před lety, než do chorvatska či jinde, jsme tam jezdili na dovolenou. velmi jsem přivítal prohlášení Orbána, že všichni, kteří jsou proti multikulti máme místo v maďarsku. i jejich podmínky pro působení vysokých škol u nich mají hlavu a patu.

13 0
možnosti
Foto

Maďarsko i přes nesrozumitelný jazyk se zdá být velmi rozumnou zemí. Máme se co učit. I to proklínané Rusko je v tomto rozumnější než my. Já osobně bych všechny Greenpeace a Amnesty transparenty a podobné agitky ze země vyhnal. Nechápu jak může mit někdo tu drzost jet někoho poučovat do ciziny

20 4
možnosti

Smutným svědectvím naší ustrašenosti je řádění Dekonstrukce státu. Nikdo z politiků si netroufne je rovnou poslat někam, aby nebyli osočeni, že sabotují "boj s korupcí".

5 0
možnosti
TV

Palec nahoru. Psal jsem podobny clanek (ac povrchneji) o stejnem volani po Sorosovi na Twitteru Jiriho Drahose.

19 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik