Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Ač čtu vaše blogy rád a většinou i souhlasím, tentokrát jste se pustil do oblasti, o které zřejmě nemáte ani páru. Docela přesně to vyjádřil níže pan Buček. Já jen k té "soukromosti" manželky velvyslance doplním, že manželka velvyslance je v příslušné zemi na "seznamu", schváleném příslušnou zemí, má diplomatický pas, využívá diplomatických vozidel a všech dalších diplomatických prebend, pořádá (za státní peníze) "akce pro manželky" členů diplomatického sboru v dané zemi ...atd a nakonec je za tuto činnost i prostřednictvím svého manžela placena. Je prostě profesionální manželkou 24 hodin denně, stejně jako velvyslanec. Ten také není velvyslancem od osmi do šestnácti s přestávkou na oběd. A podobně tomu je i u dalších vyšších státních úředníků vyslaných do zahraničí a ani to nemusí být v diplomatické funkci. Co myslíte, že by se stalo, kdyby manželka generála Pavla tweetovala o vysokých úřednících NATO podobně jako paní Borůvková.

1 0
možnosti
Foto

J80a64k86u50b 11R42o48t36h

5. 4. 2017 11:15

Bože. Asi beru do úst nadarmo, ale co je moc, to je příliš. Nechcete si raději přečíst nějakou sbírečku židovských anekdot? To by vás mohlo rozveselit. Takhle čtete evidentně jen to, co vás děsně rozčiluje a výsledkem jsou dva blogy denně, hraničící s paranoiou kverulans.:-/

7 0
možnosti
ZB

Za to Vy jste expert uplně na vše.Nejvíc na psaní nesmyslných a trapných blábolu,vždy o kousek trapnější...nechcete toho raději na chvilku nechat?

6 0
možnosti
JF

Rv Lituji, ale vaše poslední články jsou trapné, i ty hrubky. Dlouho jsem Vám fandil, teď už nemohu.

2 0
možnosti
JL

Další z řady neuvážených a nepromyšlených článků autora, který se končí tradičně nesmyslnou výzvou.

8 0
možnosti
Foto

Ona totiž pro některé profese platí určitá pravidla - zákonná či etická. Zákonná například pro soudce, policisty, vojáky, hasiče, etická pro lidi reprezentující svou zemi či třeba firmu. Pak si každý může vybrat. Buď chci tuto pozici zastávat a přijmout s ní spojená pravidla, nebo je nepřijmout a pak tuto pozici zastávat nemohu. Takže plácáte nesmysly. Rád se ve svých článcích obouváte do podle vás "pseudoexpertů", ale tím jste spíše sám. Pokud něčemu nerozumíte, tak se do toho raději nepleťte.

10 0
možnosti
JV

Paní Borůvková i jako "pouhá" manželka velvyslance reprezentuje stát. V jejích letech už je ovšem na Kinderstube pozdě.

5 0
možnosti

Ty "ciniku", manželka velvyslance není žádná soukromá osoba, má imunitu a určité povinnosti, to co prováděla bylo naprosto mimo mísu...

6 0
možnosti
TH

Jezismarja, vam dat do ruky pero.

Rv

7 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik