Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Ale ten "cinik" se nepovedl, toho už si všimli mnozí dříve. A je to škoda, to je jako napsat své milé: "Myluji Tě". :-/

1 1
možnosti
BJ

Kde byl váš blog ohledně Braniborské brány, když minulý měsíc při teroristických útocích zahynulo v Damašku přes 70 lidí? Nebo v lednu, kdy bylo 70 obětí v Mali? Není to náhodou od vás dvojí metr?

6 0
možnosti
MS

I vy jeden ciniku ! :-P

11 0
možnosti
RH

A co svítilo v Moskvě po útoku v Berlíně?

9 1
možnosti
HV

A to muselo? A co v Bruselu? Madridu? Paříži? Istambulu?

0 1
možnosti
OZ

A proč by měli dělat světelnou šou v zemích, které ruská věrchuška veřejně a opakovaně označuje jako zavilé nepřátele Ruska (NATO)?

Už i běžnému Rusovi, krmenému televizní propagandou z RTV, musí dojít, že zbytek Evropy za posledních pár let změnil myšlení - Rusko přestalo být důvěryhodným partnerem (obchodním, kulturním. atd) a stalo se... hrozbou (bezpečnostní). Potom i ten soucit a účast v neštěstí mají jinou velikost a váhu. Je to hrozné, tragické, smutné, budeme kondolovat a tím to hasne (konvence dodržíme a ani o kousek více).

9 5
možnosti
VP

R^R^ Jako obvykle trefil autor hřebíček na hlavičku, což dokazuje i velmi vysoká karma a čtenost (jako vždy). Některé místní nechápavé jedince to sice navztekalo, ale z toho si nic nedělejte.

Pokud Berlín zavedl tradici rozsvěcovat Braniborskou bránu jako výraz soucitu s oběťmi teroristických útoků, tak měl tradici dodržet i v případě Ruska, stejně tak jako to udělal i v případě Turecka, Izraele a jiných. Tady není o čem diskutovat !!!

12 7
možnosti
MV

autor by se mel nejdrive naucit cesky, pak posbirat nejake zkusenosti stran slohu, lepe zdrojovat a poustet texty mezi lidi v podobe, kdy se nepodobaji agitkam z 50. let. pak bych ani necek, ale takhle?...chtelo by to mozna i trochu pokory, Vladimire

7 8
možnosti
PV

To je v klidu Jestli neprestanou neustale se stupnujici provokace americkych prepadovych tlup na hranicich RF tak nebude trvat douho a Rusak si to v Berline osviti dodatecne sam.Jiste jsou tady nesvepravni kteri si porad mysli ze US Army neco nekdy vyhraje.Mozna ale toho se nikdo kdo je momentalne pritomen na maticce Zemy nedocka..

4 9
možnosti
MP

Nějaké to osvětlování a jiné pokrytecké šaškárny tímhle aspoň přestanou. Bude jim snad blbé při příštím útoku něco podobného dělat. "Berlín" podělal, co mohl, dvojím metrem měří dávno.

Já bych naopak jako vrchol pokrytectví a cynismu brala nasvětlení té brány.

4 4
možnosti
JF

A do jakých barev se halila Moskva při útocích v Berlíně, Paříži, Bruselu, Madridu, Londýně, Nice atd.?

15 4
možnosti
BM

Samozřejmě, že odsuzuji to co se odehrálo v Sankt Petěrburgu... Avšak, jak bylo již níže řečeno zbarvil se Kreml do trikolory při Pařížském masakru či do belgických barev při útoku v Bruselu? Představitelé státu vyjádřili soustrast a to je podstatné.

10 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik