Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zřejmě neznáte Cimrmanův ELASTICKÝ ZEMĚPIS:

„Zemi českou, co do jejího povrchu, lze charakterizovati jako hory, doly, černý les. Hlavní město – Kostelec nad Černými Lesy. Černých lesů je tolik, že Čechy jsou jedním z předních dodavatelů ebenového dřeva pro celý hudební svět. Dřeva se užívá nejvíce k výrobě klarinetů a ebenových tyčí pro školní elektrické pokusy. Není divu, že každý druhý hajný v českých ebenových lesích je dobrým klarinetistou, každý třetí komponistou (např. Petr Eben).

Mezi Sušicí a Pískem je poušť. Zato severně od města Kouřim se táhnou rozsáhlé tabákové plantáže až ke kuřácké metropoli Šluknov. V okolí Veltrus se dolují zkamenělé výměšky vyhynulých mamutů.

Kulturní centra: středisko moravských básníků Rýmařov, okultistické doupě Duchcov a letovisko jihočeských zbohatlíků Prachatice. Léčbou štítné žlázy jsou známy lázně Volary.“

Celý text najdete např. na JouTrubce:

https://youtu.be/Zl3FaGdo7Vk

0 1
možnosti
JB

J70a27n 16B34u42r58d65a

3. 4. 2017 16:36

Brno je jediným vtipem, ve kterém se dá bydlet, a zatáčkou na cestě do Vídně. Město, které produkuje pivo, které sami Brňáci nemusej. Město, kde si hokejovej klub koupil přestup do vyšší ligy, ale už mu nezbyly peníze na zápasy. Město, kam se cizinec dostane buď přes Hlavas nebo Zvonařku (okay, jde to i ke Grandu) - dvě nejhnusnější místa v Brně. Město, kde nejde někomu dlužit peníze a vyhýbat se placení, protože je ta vesnice tak malá, že do něho stejně dřív nebo později vrazíte na Čáře. Když za vámi do Brna přijede cizinec, ukážete mu největší pamětihodnosti, totiž hodiny, co vypadaj jak penis, a kůň, kterej zespoda vypadá jak penis. A taky kouřicí značku, exekutora před NSS a pěší zónu, kterou neustále jezdí šaliny. Eventuelně Špalíček, kterej stavěl architekt, kterej na škole rupl ze středověký architektury, a tak se jí chtěl pomstít. A pak stejně někam zapadnete, protože levný pivo je bohužel největší brněnskej tahák; ironicky jen z toho titulu, že Brno není Praha a nikdo by si drahý pivo nemohl dovolit. A pak se nad ránem s cizincem trmácíte domů rozjezdem, aby se s ním město rozloučilo tím, že ho náhodný student v buse vlivem stotřicetikilometrové rychlosti pobleje.

Tak uznejte, že Brno nemůže přibrněnské díry nijak chválit. Jak by potom samo vypadalo?

4 0
možnosti
JR

J52a49n 76R61á17ž

3. 4. 2017 18:30

Blbost se může projevit i takovým příspěvkem do diskuze.

1 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik