Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Už ten titulek je podpásovka. Je jasné že zemanovští čecháčkové orazítkuji kohokoliv kdo by rovnou nestřílel do uprchlíků a hledá nějaké rozumné řešení jako vítače. Tím pádem bude nevolitelný. Také se mi nelíbí ty tisíce co se hrnou do Evropy ale když máme z členství v EU zisk měli by jsme také projevit nějakou míru solidarity. Tečka.

0 1
možnosti
PH

Základní východisko Vaší úvahy je špatné. Že z členství máme zisk. Kdybychom ho skutečně měli, pak by nás do EU nikdy nevzali. Hlavně ale neporovnávejte částky, kolik do Brusele posíláme peněz a kolik jde zpět.

1 0
možnosti
FN

1) Drahoš je euro hujer žijícís dotací podporuje dotační korupci která v eu jen kvete... 2) Je proti referendům přímé demokracii... nechce aby mohli o hodně věcech rozhodovat občané ale zkorumpovaní politici... 3) Podporuje migrační politiku Merklové... tj. rozdávání peněz za nic... uprchlíci mají v Německu téměř vše zdarma a nemusejí téměř nic dělat... Zemana rád vubec nemám ale v porovnání s Drahošem říkam zlatej zeman...

4 0
možnosti
AF

Taky , kdo by věřil ? Bude stejně prolhaný jako Sobotka !

Nevolitelný !

3 1
možnosti
JB

Prezident na to nemá žádný vliv. Jenom úplný hlupák volí a omluví Zemanovi jeho hulváství proto, že něco změní. 8-o

5 1
možnosti
PN

Členství v ČSSD to jistí. Drahoš je víceméně oficiálním kandidátem ČSSD.

0 0
možnosti
Foto

To vážně stačí napsat něco o důchodcích a už je Váš blog tak úžasně populární? Viděl jste fotky lidí prchajících ze Sýrie? Nemyslím plné lodě, které vás tak strašně straší, ani videa nepokojů v Paříži, která zobrazují taxikáře, myslím kusy končetin, rozpůlené lebky, hromady mrtvol malých dětí apod. Já ano. Srovnávat toto s malými důchody je hodně stupidní.

4 6
možnosti
AF

Pokud vím, tak naši emigranti nikdy neprchali před válkami na Blízký východ .

Ale ke stejné kultuře.

2 0
možnosti
JO

Je mi líto, protože kandidatura pana Drahoše by mohla přivést na Hrad konečně slušného člověka. Jinak nevím o kolik méně jste dostal invalidní podpory kvůli těm pár imigrantům,... je to směšné...

4 8
možnosti
AZ

Ano, Drahoš se sice vyjádření názoru úspěšně brání a novináři si dávají záležet ho vykreslovat jen v dobrém, ale tato výzva a i jeho prohlášení že kandiduje z důvodu vzdoru proti hrozbě populismu a extrémismu, mluví za vše.

13 1
možnosti
JN

Vyhraje Zeman, po nějakém Drahošovi, Horáčkovi či jak se ti další snažiči vlastně jmenují neštěkne ani pes. Tolik k nedůležitým věcem. Pokud se důležitých věcí týče, jsem bezradný. Evropa už je ztracena, bohužel ..

4 5
možnosti
PH

Západní prakticky určitě, protože prostředky na záchranu ještě jsou, ale lidi jsou tam už tak neomarxismem infikovaní, že jim není pomoci.

2 0
možnosti

Tohle je fakt dojemné. Drahoš je prolustrovaný kvůli podpisu pod nějakou výzvou, kterou ani nenapsal. Zemanovi fans melou něco o probuselském patolízalovi. Ale že jejich miláček, tak asi dva roky před výzvou vědců hrdě pověsil na na Hrad vlajku EU, na to už dávno zapomněli. ;-D

7 6
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik