Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, děti mají své rodiny. A to nejen otce a matku, ale taky babčky, dědečky, tetičky... Rodiče si sebe vzájemně vybírají a měli by to už konečně začít dělat s vědomím toho, že si dítě pořizují v rodině, nikoliv státní a oni (ta rodina) za ně nesou odpovědnost.

Zálohované výživné by byla jen další, "chytráky" dobře využitelná sociální dávka.

2 0
možnosti
MB

Osobně institut zálohovaných plateb odmítám ! Důvodů je ̈řada, sňatek pak ztrácí význam, stát pak potvrzuje nevymahatelnost práva, a je dávám nechtěný příklad, že touto cestou lze jít - někdo to zachrání. Dítě uzavřeno cestu k životu nemá. Rád vzpomínám na dědka kolegy, který v době krize sedl na parník a dojel do USA. Za dolary koupil lesy - polnosti - statek. Pak přišel r. 1948 - To je již příběh jiný .... I dnes, kdokoliv může sebrat svůj osud do rukou - Zejména mládežník - Je limitován, pouze sám sebou ! ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik