Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přestože se tady V4 idealisticky vykresluje jako celek, je to čirá iluze. Je to skupina, která se účelově rozpadá a zase spojuje. Nedávno ostatní země podrazili Polsko s Tuskem, teď oni nás. Existence V4 je závislá na potřebách Polska, které má úplně jiné politické parametry než zbytek uskupení. Zájmy nás a ostatních zemí v regionu jsou rozlišné: Polsko protiruské, Slovensko a Maďarsko proruské my někde uprostřed, my a slováci průmyslově vyspělí, Maďarsko a Polsko spíše zemědělské atd. atp.

3 1
možnosti

Zajimalo by me, jak se na to divalo Rakousko... Tam maji prece podobny pohled na zbrane.

1 0
možnosti

J97i90r49i 22V20r23a66b76e22c

16. 3. 2017 12:25

Hovadina se nemusí podporovat.

1 1
možnosti

No já nevím ... spojovat podporu/nepodporu nařízení o zbraních s nějakým vlastenectvím, mi přijde poněkud hysterické. A to si o EU a jejích direktivách nemyslím vůbec nic dobrého.

6 1
možnosti

"Domnívám se, že bychom k této zradě naší země ze strany našich visegrádských „spojenců“ neměli mlčet, ale narovinu a popravdě našim občanům říci celou pravdu, který..."

Hm, to už je jak od Cvalína. 8-o

4 2
možnosti

Pan Mikulášek je známý homo cvalinensis...

1 2
možnosti

Zase nás, moudré a předvídavé Čechy nikdo nepochopil. Už ani bratři.;-(;-)

3 3
možnosti

Pokud je náš zákon tak dobrý, jak to o něm naši politici říkají, měli by tedy za tímto zákonem stát i přes nějaké ty "sankce" za neuposlechnutí rozkazu z EU. Co by nám EU asi mohla udělat? Vyhodit? Už aby! :))

2 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik