Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Autore, ale ono to JE o genech... Právě kvůli genům vypadá jejich výchova tak, jak vypadá. A konkrétně o tom, jak se tato menšina chová a vždy chovala ke zvířatům, je vůbec zbytečné diskutovat.

5 0
možnosti
MV

M98a50r22t35i34n 98V54o49l57f

17. 3. 2017 10:42

Opravdu? Na základě čeho tak soudíte?

0 0
možnosti
JH

Povinná docházka do školek je hlavně kvůli cigánům, jen to nikdo neřekne na plnou hubu. Proto mají rodiče s akademickým vzděláním, starající se o své děti maximální měrou další povinnost se na úřadě z této povinné docházky vyvinit. Musí podepsat dokumenty, podat žádost, přičemž ta 4 letá Anežka je chytřejší a schopnější než cigán z 5. třídy a to již nemluvím o 5 letém Matyáškovi, kterého to příští rok čeká. Na druhou stranu dobře, otluče se tam a stane z něj taky svině, která si nenechá nic líbit, protože zjistí, že inteligence a slušnost nemá ve světě moc nadějí, vítězí hrubá síla a ignorance jakýchkoliv pravidel. Ale k tomu má směřovat naše společnost?

13 1
možnosti
JK

Vlastimil Vondruška, spisovatel, historik - Hovořím o nejhroznější zbrani hromadného ničení, která je ve svých důsledcích strašnější než atomová bomba. I když to zní možná paradoxně, tou strašnou zbraní jsou "lidská práva".

Ve jménu tohoto se v naší civilizaci pokroutilo kde co. K neprospěchu. Proti Zdravému rozumu..

22 2
možnosti
LE

Tak, tak... Lidská práva a korektnost. Dokud nezačneme znovu nazývat věci jejich pravými jmény, půjde naše společnost do ... kopru.

13 0
možnosti
IB

I69v60o 34B57o34u56š85e

15. 3. 2017 16:01

A k čemu to vlastně potřebujete vědět?

3 7
možnosti
LN
VL

A na Romea.cz o tom zase nic nepíšou...8-o

6 2
možnosti
ŠM

je mi fuk,jestli ty děti byly bílý,černý,fialový nebo zelený..prostě by zasloužily rozsekat prutem zadele! A rodiče zaplatit škodu....

24 0
možnosti
Foto

Tu náhradu škody jsme si předplatili všichni. Když to totiž vezmou z dávek (jestli to vůbec kvůli nezbytnému minimu půjde), tak kdo to vlastně zaplatí, že?

7 1
možnosti
JB

Ano, dokud není každé zprávy separátně uvedená rasa pachatele, tak je špatně.

A já požaduju ještě znamení zvěrokruhu, krevní skupinu a velikost bot! Necenzurujte klíčové informace!

3 15
možnosti
ZJ

.... to už jste pod podobným článkem psal už včera :-P! Chtělo by to alespoň tu samou myšlenku NĚJAK rozvinout, nebo alespoň ZMĚNIT SLOVOSLED.:-P

9 0
možnosti
HP

Je to marné. Naši úředníci i novináři se řídí stále stejným heslem: zatloukat, zatloukat a zase zatloukat.

Dokonce i naše Bezpečnostní informační služba (BIS) již navrhovala, aby se v případě Romů skončilo s "bázlivým" přístupem k etnickým problémům a vyhýbání se "reálnému popisu existujících problémů".

http://www.lidovky.cz/lide-jsou-zklamani-extremni-nazory-mohou-prevzit-bezne-strany-pise-bis-1ap-/zpravy-domov.aspx?c=A131107_120835_ln_domov_mct

9 1
možnosti
JK

Mají to befelem, že tohle musíme tak, tamto zas jinak. Pokrytectví, zbabělost, alibismus..

2 0
možnosti
AE

Ona ta výchova není problémem jednoho etnika. Můj syn chodí do 6.třídy, je jich ve třídě 17, jenom kluci. Včera mi vyprávěl, že během hodiny češtiny kluci z legrace neustále hýkali jako osli tak nahlas, že po cca 20min na ně přiběhla ředitelka, že ten rachot je slyšet o patro níže do ředitelny, dostali vynadáno a "oslíci" museli jít s ní.

Když jsem se ho zeptala, co dělala učitelka češtiny, že nebyla o hodině ve třídě, koukal na mě jak na blázna a odpověděl: "ta tam ale celou dobu byla".

Podotýkám, že v jejich třídě je jeden Rom, a ten nehýkal.

Řezat, řezat, řezat ...

27 0
možnosti
JK

Tu učitelku ? Protože to je její chyba, že si neumí zjednat respekt..

1 2
možnosti
NM

...a když se konečně o tom rozepíše tak je záhy veškerá diskuse zastavena tak nějak sarkasticky po bolševicku a poptom se strašně diví na názory pisatelů;-O;-O!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik