Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Záhadou tedy zůstává, proč několik pomýlených jednotlivců opustilo republiku osvobozené práce a vrhlo se vstříc do zaopatřeného otroctví kapitálu.

1 1
možnosti
Foto

mohla bych Vás o něco poprosit? mohl byste si přestat Vy, který máte plná ústa patetických výkřiků ve smyslu záškodnických stoupenců neomarxismu, havlismu a sluníček a já nevím čeho ještě, brát do úst Martu Kubišovou, kdy se Vám najednou a zrovna šikne? Domnívám se, že zrovna ona si užila své a jako bonus k tomu nezaslouženě odžitému musí vnímat,k jak skoro zbytečnému zmaru se mohou věci zásluhou Vám podobných posunout.

13 8
možnosti
LB

Autor si stěžuje, že si z Berlína a Bruselu nám dovolují přikazovat, jaké máme uznávat hodnoty, přitom jedním z jeho oblíbených evergreenů je zdrcující kritika vzdělávacího programu švédské mateřské školy Egalia.

Proč sám nerespektuje názor (a hodnoty) švédských rodičů, kteří do Egalie děti posílají?

Odjakživa mě fascinují lidé, kteří vždycky dobře vědí, co mají dělat ti druzí...

Nutí snad někdo autora, aby trpěl pod knutou EU? Žijeme ve svobodné společnosti a je jen na něm, kde se rozhodne žít.

5 1
možnosti
SN

:-). ....Velmi dobře napsáno, souhlas ! TeĎ se řeší potraviny, obal stejný, pro nás kvalita nesrovnatelně horší proti starým členům EU! Čili...jsme pro vyvolené odpadkový koš! TeĎ se zase řeší dvourychlostní Evropa. Vybraní a poddaní! To žádnému nevadí? A na dovršení všeho....část naší armády bude podřízena německému velení: KDo tu Evropu tak ohrožuje? Pokud si pamatuji tak po první i druhé světové válce byl jakýsi úzus, že Německo si může vytvořit jen jakousi malou armádu a vida....na všechno se zapomnělo, měli jsme být Německem zlikvidováni a zas nám bude poroučet! R^R^R^

7 10
možnosti
RH

Myslíte, že když nebudeme v EU, tak se kvalita potravin ze západu zlepší?

9 2
možnosti
DB

režisér Vávra to určitě viděl jinak....raději dělal něco málo pro komunisty, co musel, jen aby mohl dělat to, co chtěl..a takových bylo za všech nejrůznějších režimů a systémů spousty...

Skutečně nevím, co vám tak moc vadí...je přece umožněno, aby kdokoliv udělal v této zemi cokoliv, aby byla lepší než Německo....je to ovšem spojeno s jistou výchovou k práci, k větší preciznosti , většímu dodržování pravidel a správnému ocenění situace, kdy jsou pravidla nesmyslná a je nutné se od nich odchýlit..........a když tohle zvládnete...třeba se nám povede lépe....zatím se to nikomu u nás nepovedlo...čím to asi bude?

A nestěžujte si na to, že je někdo lepší, dělejte něco pro to, abyste i vy byl lepší....

A je fakt, že našinec raději nadává než by něco udělal.....pokud si ovšem nenajde práci v Německu a oni ho tam naučí......

2 0
možnosti
ZZ

kdyby je američané nezachránili po prohrané válce zásobami z nekončícího leteckého mostu, a nedali do pořádku celou vybombardovanou zem, byli by na tom hůř než my, tak pomalu s tou německou pracovitostí a umem...

6 0
možnosti
JV

Takhle si představují sobeckého člověka.

RvRvRv

4 6
možnosti
MN

Tak mám pocit, že nás ta "rychlejší" část EU, a zejména Německo, hodlá využívat jako svůj "odpadkový koš", na potraviny, na migranty, na práci bez přidané hodnoty.

Dnes jsem v rádiu, na ČR Plus, zachytila nějakou debatu kolem návrhu zákona na zpřísnění azylových pravidel, které předložilo naše MV. Opoziční diskutér neustále argumentoval tím, že takový návrh nevyhovuje nadřazeným zákonům a dohodám EU a že u nás nemůže být schválen. A na co tedy ještě máme svou vládu a svůj parlament, když si nemůžeme schvalovat své zákony ve své zemi?

9 3
možnosti
Foto

Nezlobte se na mě, ale údaje, kolik platíme EU bylo od počátku snadno dohledatelne. Že se o tom mluví údajně až teď je problém autora, mohl si to zjistit už dávno. Stále ale plati, že jsme loni odcerpali z EU o necelých 80 miliard více, nežli jsme vložili.

5 0
možnosti
Foto

Já jsem nečerpal nic, já jen platí.

Obecně je to tak, že platíme všichni včetně bezdomovců a někteří pak čerpají.

6 2
možnosti
Foto

baví vás ještě něco, dovedete se ještě z něčeho radovat???

Nebo vás baví, denně na něco nadávat a stěžovat si???

6 11
možnosti
VP

upozorňuje na problémy !

5 0
možnosti
RH

Naše politické možnosti jsou od věků dány pouze tím, jaké máme vztahy se svým okolím. Fakticky jsme nebyli suverénním státním útvarem nikdy, o to hloupější je tuto myšlenku vytahovat a oprašovat v době intenzivní globalizace, kdy máme HDP na úrovni obratu velké globální společnosti. Nemáme na výběr, pokud vystoupíme, tak budeme stejně muset s EU úzce spolupracovat a podléhat jejich zájmům s tím rozdílem, že nebudeme moci situaci v EU nijak ovlivnit.

7 9
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik