Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Ono je to poněkud jinak.

Podle zkušeností dětských psychologů došlo v posledních pěti letech k nárůstu šikany u dětí mladšího školního věku. Příčinou je - podle jejich názoru - jednak skutečnost, že se děti z různého sociálního a kulturního prostředí neumí mezi sebou domluvit a nerozumí si, což je pak logickou příčinou konfliktů, a jednak smutný fakt, že děti přilepené od raného věku k televizi, počítači nebo tabletu, mnohdy moc nekomunikují ani ve vlastní rodině. Rozvíjení komunikačních dovedností (nejen) dětí je důležitým nástrojem ke zlepšení vzájemných vztahů a porozumění mezi lidmi, malými i těmi dříve narozenými.

0 0
možnosti
TT

Tomu se říká nazývat věc správnými slovy. R^

1 0
možnosti
JR

J22a88r47a 39R51a89n87k

4. 2. 2017 19:11

Vase starosti bych chtela mit, nepracujete, sedite doma a pisete, skoda jen, ze nectete radeji nejakou kvalitni literaturu, bylo by to propsesnejsi a zazadejte si o psa, urcite Vam ho casem daji a mate nejlepsiho spolecnika, rozumi az 40 slov.

1 14
možnosti
MK

Nejste tak trochu morbidní?!!8-o "Vaše starosti bych chtěla mít,"

A opět, ne k tématu, ale osobě, k autorovi; co jiného je možno od Vás čekat.

6 0
možnosti
AM

Zajímala by mě ta vaše osobní zkušenost s neomarxisty a novou levicí, která nad neprivilegované tělesně postižené privileguje děti s nezvladatelným chováním.

2 1
možnosti
MT

To jen sklizime plody pseudo-demokracie v tomto neomarxistickeho eurosojuzu. Jak jsme si to po tom sametovem podvodu zaridili, takove to mame...

6 2
možnosti
JR

J12a50r38a 35R43a64n14k

4. 2. 2017 19:13

Orwell nad Vasim Newspeak em v hrobe tleska!!

0 4
možnosti
DB

proč používáte pojem...KULTURNÍ MARXISTÉ....? nejedná se spíše o vládnoucí kruhy, které manipulují masy za účelem uchování moci ve vlastních rukách podle jasného úsloví....když se dva perou třetí se směje....

6 0
možnosti
Foto

Ctyri prispevky v diskusi a vsechny o hrubce v nadpisu! :-)

Ta hrubka vsak bije do oci.

0 0
možnosti
VK
Foto

Na to, že jste slepý, tak to vidíte velmi jasně.

9 0
možnosti
VK

Jako bílý křesťan také zdravím.;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik