Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-) .......Dobře napsáno ! Zimola, jako jediný se dokázal otevřeně postavit proti Sobotkovi. Ve straně je všeobecná nespokojenost, ale každý je ticho. Volby se blíží, hrozí to propadákem, kdo by chtěl v takové chvíli dělat předsedu? Mně by se líbil Tejc, uvidíme po jejich jarním sjezdu, bude to zajímavé ! R^R^R^

1 5
možnosti
MS

Tejc... není to ten charakter, co ještě za tepla kul pikle proti Sobotkovi s Haškem, Škromachem a Chovancem u čerstvě zvoleného prezidenta Zemana ? :-P

4 0
možnosti
MS

Cituji z článku:

"A jestliže „být Zemanovou loutkou“ znamená mít jako Sociální demokrat větší šanci vyhrát volby než jako Zemanův odpůrce, pak by z Lidového domu mělo spíše znít – jen víc takových „loutek“".

Tedy pane autore, vy jste ale charakter. Takový křišťálově čistý... :-P

3 0
možnosti
Foto

Ona celá politika, obzvláště pak před volbami, je kříštˇálově čistá;-D Všechny partaje mají ,,bobky" JAK DOPADNOU A VŠICHNI CHYTRAČÍ i intrikujou. A fest. Jedni proti druhým i mezi sebou:-P A to je teprve začátek, neb všichni mají strach i ze Zemana. Ještě stále to bude on, kdo bude ,,někoho" pověřovat sestavením vlády;-)

0 0
možnosti
LB

Důvodem, že krajské volby v jižních Čechách vyhrála ČSSD a nikoliv ANO, nebyla kvalita nebo obliba Zimoly, ale fakt, že Zimola byl vnímán jako menší zlo než kandidátka ANO na pozici hejtmana. Ta dáma, bývalá kontrolorka kvality uzenin v Babišově firmě, není dvakrát oblíbená ani u svých spolustraníků, což mj. vyplynulo z filmového dokumentu Víta Klusáka o Babišovi - Matrix AB. A samotné jihočeské ANO se záhy po komunálních volbách 2014 rozhádalo a postupně se rozložilo na prvočinitele.

Co se týká Zimoly, tak ten je přímo učebnicovým příkladem zbabělého českého podučitelství, jak ho definoval prof. V. Černý. Takže jeho účast mezi prolhanými pučisty nebyla až takovým překvapením.

6 0
možnosti
Foto

R^ Článek je dobře zpracovaný i doložený odkazy. Jaké si kdo z něho pro sebe dokáže, tedy pokud vůbec, udělat závěry, to je záležitost jiná.

1 0
možnosti
KB

K95a63r91e11l 76B79o46k

2. 2. 2017 23:03

Těch křiváků je v ČSSD více, ale Zimola viňiká.

4 2
možnosti
ZK

Fakt, že Zimola je všech křiváků futrál bohužel nic nemění na tom, že umí slabší kusy okouzlit.

8 0
možnosti
Foto

Nedokážu pochopit, že takto mladý kluk, pisatel tohoto blogu, dle CV snažící se vzdělávat, sympatizuje s osobnostmi jako je Paroubek, či Zeman. Zimola se projevil hned po volbách. Že autorovi jeho chování imponuje je další perlička. Sociální demokracie přichází o voliče a to sice o ty, co přecházejí k okamurovcům, či jiným populistům. O charakteru a intelektu těchto lidí hrubo pochybuji.

7 0
možnosti
JR

J27a35r67a 89R42a64n67k

2. 2. 2017 20:49

Procne, kdyz pan Zeman oznacil 60% Cechu za ....ehm....neprilis chytre, jen pouzil sve revolucni lingo;-)

8 3
možnosti
VV

Myslim, ze mel pravdu. Hlavne u tech zde se vyskytujicich.

5 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik