Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... naši sa bijů ako levi,- ta zarpůtilost, to odhodlanie, mame navrch po všetkých stránkach,- len sa koncentrovať, udržať pásmo, od korčúl sa iskrí, súpera máme na na lopatkách, naši majú dostatok síl a prúbeh hry tomu odpovedá !,- Kanada - Slovensko (7 : 2),- ..... do konca zápasu zbýva dvacať sekúnd,- kotrmelci ;-DV !!!

1 0
možnosti
RH

Děláte, jako kdyby amerického prezidenta volili Češi. Je to chyba a je dobře, že to kontrola zjistila, ale jaký to má dopad?

1 4
možnosti
PS

Dotaz na konci myslíte OPRAVDU vážně ???

2 0
možnosti
Foto

Jedna vlaštovka ještě jaro nedělá - tedy v přeneseném významu, jedno a navíc poměrně diskutabilní rozhodnutí (čert ví jak to bylo, ale už to že šlo o obrázky, mnohé naznačuje), jakékoliv komise, ještě neznamená, že zpravodajství ČT je nevyvážené, nebo dokonce manipulativní - to je jen zbožné přání zdejších "věrohodných zpravodajců, vašeho typu" - tedy nejásejte předčasně, není nad čím;-DRv

5 5
možnosti
Foto

Je nevyvážené a zcela manipulativní. Viz komentování tzv. Majdanu. Nic tak stranícího jedné straně jsem v životě neslyšel.

1 0
možnosti
VV

Nevim proc, ale vzdy kdyz sem kliknu, vzpomenu si na Felixe Holzmanna.

2 4
možnosti
Foto

Ještě že to Putin dorovnal :-D

3 5
možnosti
Foto

Bez Putina byste klepala kosu, protože plyn a ropu do ČR dodává hlavně "on." A to i přes to, že mu s plynem Norové šlapou na paty a do EU dodávají víc.

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/64242/rusko-uz-neni-nejvetsim-dodavatelem-plynu-do-zapadni-evropy-predstihlo-ho-norsko.html

3 5
možnosti
MP

Že ČTnení objektivní dokazuje každý den:-)

16 5
možnosti
Foto

Mínusovala vás nějaká Leona Blahová. Jistě má na iDnesu ověřenou totožnost.

Sluníčkáři jejího typu mínusují o sto šest a kdyžje utlučete argumeny, odmlčí se a jdou sluníčkovat jinam.

Objektivita je jim cizí. Ale takové úřad pro dozor nad správností informací napravovat nebude.;-)

7 5
možnosti
ZK

No, přes silnou až klíčovou podporu Clintové od České televize je prezidentem Trump, tak asi v pohodě, ne? ;-D

6 0
možnosti
JV

J42i13r46i 96V23r24a48b14e67c

12. 1. 2017 16:04

Oficiálně potvrzeno. Zeman podlízá jak Putinovi, tak číňanovi a teď Trumpovi.

4 10
možnosti
Foto

Češi muslei vždycky někomu podlézat. Jinak by nepřežili. Tak v čem je problém?

2 2
možnosti
JS

Hystericka, lziva a nenavistna kampan proti Trumpovi neni vysadou pouze CT. Svorne se tak projevuji temer vsechna "pokrokova" media krajin EU i ve Spojenych statech. Nesmime se proto divit, ze levicovi elitari na Zapde chteji dostat pod kontrolu Internet podobne jako tomu je v Cine a v Rusku.

21 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik