Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problémy s kebabem jsou 2. Za prvé původ halal masa - kde končí poplatky za certifikát. Za druhé, když vidím ty prázdné prodejny tohoto hnusu, tuším pračku na peníze.

1 0
možnosti
MS

Tak nějak můžu spekulovat,proč jste ze zboží V4 vynechal Polsko.

1 0
možnosti
JL

Ve svých plamenných výzvách, připomínáte Pavla Kohouta. Jen doba je jiná a tudíž i kulisy. Ale rétoriku máte dobře odkoukanou.

2 0
možnosti
VK

Jenom dodám, k EU stojíme s nataženou rukou, chlubíme se, jak jsme zlepšili čerpání dotací, za pár let se z nás stanou čistí plátci a my budeme bojkotovat evropské zboží. Bylo by možná lepší, kdyby se podobné myslivny odstěhovaly na východ, kde si mohou podobné nesmysly realizovat dosyta.

3 0
možnosti
PA

P70e93t18r 27A48g85u87l49á62r

11. 1. 2017 11:40

To je hodně slabomyslné. To bychom také museli bojkotovat pracovní místa, která vytváří německé firmy. Škodovkou můžeme začít, chemičkami v Polabí pokračovat a těžko skončíme. Jsme s Německem tak ekonomicky prorostlí, že nějaký bojkot tímto směrem nemá vůbec smysl vymýšlet.

5 0
možnosti
VK

A taky nebudeme kupovat VW a jiná koncernová auta, tedy ani škodovky. Vlastně ani francouzská auta. Nebudeme kupovat německou kvalitu, ale tu čínskou... Pane vachmajstr, takhle moudří jsou od Zemana všichni?

6 0
možnosti
EH

Já vidím problém spíš v těch, kteří tu pochodují za účelem získání azylu. Pokud si imigrant vyřídí povolení k pobytu a prodává kebab, je to otázka nabídky a poptávky.

Jenže ti azylanti nemusí dělat nic, jenom využívat mezinárodní ochranu za naše peníze. Ty bojkotem kebabu nevyženeme.

2 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik