Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedinej podezřelej, je jistej Adam "Zahir" Mikulášek, si myslím. ;-D A čím takových bude víc, tím horší to vše bude. :-)Rv

0 0
možnosti
Foto

Radujme se vespolek, konečně se z neoblíbeného ministerstva vnitra stalo všemi oblíbené ministerstvo pravdy.

0 0
možnosti
JV

Dobrý večer.

Myslím, že jste to shrnul velmi dobře.

Na vašem místě bych si opravil "...je podezřelé vinou jeho politizace", "Byly bychom ještě demokratickým a svobodným státem", "zjm. V otázkách..."

2 0
možnosti
RH

Pokud bude centrum pracovat s fakty, jak je deklarováno, tak nelze nic namítat. Kdo může mít problém s vyvracením dezinformací? Snad jedině dezinformátor.

2 2
možnosti
Foto

Můžete mi říct, k čemu je formální nezávislost?8-o Nezávislost je buď faktická, nebo není. Severokorejci jsou také formálně svobodní:-/

1 3
možnosti
BD

protože faktická je v reálném světě utopie. Takže šlo pouze o slovní obrat kvůli přesnosti. Aby se to nestočilo právě k tomuto předpokládám. Pokud ale chybí i ta formální, pak o úrovni práce již nemůže býti pochyb. Příklad: státní grant Britské královské akademie věd na studii,která měla podpořit teorii oteplování. A ejhle. 10 let potom, co se strašilo globálním ochlazením tato studie skutečně oteplování potvrdila. pak přiznali, že manipulovali a použili pouze vybraná data, ale studie byla na světě dnes je to bible ekoteroru.

2 0
možnosti
BD

Stádo v tom bude vidět službu lidu a pár myslících jedinců to popudí ještě víc. V budoucnu ovšem bude narůstat procentuelní zastoupení stáda. A jako kultura zblbnem. A když si to necháváme líbit, tak dobře nám tak. Stále méněse tak divím těm, co považují dar života svému dítěti za jistou dávku zlomyslnosti.

4 1
možnosti
OK

Obávám se, že myslící jedinec ví, co je to dezinformace a jaký může mít vliv. Vzdělaný jedinec pak nabídne historické paralely. A spolu se současným prezidentem, byť méně vulgárně, může říci, že většina lidí není dostatečně intelektuálně schopných, tedy ani schopných rozpoznat dezinformace.

3 0
možnosti
OK

Stát by se měl dokázat bránit proti dezinformacím. Byly to právě dezinformace, které z poloviny dokázali dát po druhé světové válce moc do rukou komunistům. Na dezinformacích stavěl říšský kancléř v Německu, stejně jako generalissimus v Rusku.

Hloupé by bylo pouze takové řešení, kdy by příslušný úřad zakazoval šíření dezinformací, nebo kdyby popíral dezinformace typu Země je placatá.

Ovšem taková dezinformace jako tam a tam stojí autobus a vybíhají z něj islamisté, která se nedávno lavinovitě šířila po internetu, to už práce pro úřad je. Upozorňování na dezinformace je službou státu občanům. Zde nemá místo politizace.

3 5
možnosti
Foto

Tak na dezinformacích stavěl svou politiku Truman, když všechny strašil komunismem, tedy něčím, co neexistovalo, neexistuje a nikdy existovat nebude. Bylo to jenom strašidlo, co obcházelo Evropou.

0 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik