Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J88i62r45i 24V18r97a62b30e55c

28. 12. 2016 15:46

PL a podobný hnus používájí kanální žurnalistiku a píší lži a polopravdy.Pro děti to každopádně neni. (No to platí částečně i pro prezidenta)

5 1
možnosti
AR

Pro dospívající také PL není ke čtení, zvláště pak reakce tamních diskutérů, kteří se vulgárních vyjadřováních jsou ukázkou pořádné smradlavé žumpy.

2 0
možnosti
JN

J75i16ř23í 72N79o14s82e25k

28. 12. 2016 14:28

Facebook odkazy na "označené" servery zablokuje. Muselo by se šířit jedině jinak.

Jinak dotaz na všechny, kterým vadí PL: Nevadí vám iDnes, i když majitelem je ministr vlády.

Vadí vám ale PL, jež vlastní demokraticky zvolený senátor Valenta, kterého nestíhá policie ani BIS a očividně ani nepředstavuje bezpečnostní riziko pro stát?

Rád bych slyšel faktický argument například od kolegy Rzymana a spol. Argumentování Sputnikem tu neobstojí, PL využívá západní a prozápadní jako ruské i proruské zdroje, čili se snaží o objektivitu.

Členové vlády dávají pro PL rozhovory, odpovídají na otázky v anketách, nikdo se nedistancoval ve smyslu, že pro PL neodpovím nikdy.

Zajímal by mě konkrétní problém s tímto serverem.

Dnes se tam vyjadřuje Tereza Spencerová, Marek Wollner, je tam článek z Lidovek, Daniel Anýž, info o Turecku, o Obamově administrativě, odpověď Ant. Šedi, vyjádření primátorů, starostů...

6 5
možnosti
JR

Parlamentní listy mají svůj okruh jistých antievropských a antiamerických žvátlalů, které pravidelně oslovuje, určitě zcela záměrně.

Jsou to buď zkrachovalí politici minulosti, nebo zkrachovalí žurnalisté, zpravidla s komunistickou minulostí, o které nikdo nestojí, nebo zcela bezvýznamné a neznámé figury (známé pouze na PL), u kterých je ale předem jisté, co z nich vypadne. Například Žantovský, Zbořil, Spencerová alias Spencer, Koller, Haas, Švihlíková, Čechokanaďan Jírovec, Schneider, Cvalín z politiků Tlustý, Bašta, atd.

Způsob vedení rozhovorů s nimi i způsob kladení návodných otázek zcela přesně vypovídá o účelu rozhovoru. Ten je vždy stejný - Evropská unie, USA, NATO fuj, Rusko mňam, migranti, elity, havlisté, pravdoláskaři, ČT fuj, atd apod.

Zajímavý je také "specifický" způsob provádění anket a výběr otázek do anket ;-D;-D.

Například teď běží anketa:

"Sdílíte obavy prezidenta Zemana o naší demokracii kvůli omezování svobody na internetu?"

Zatím údajně odpovědělo 3812 lidí, z toho 98 % se Ano, obává!R^.

8 7
možnosti
JL

Tak jsem se zamyslel - a já fakt nevím, koho bych podporoval. Jestli si myslíte, že budu číst Parlamentní noviny, Sputnik nebo Haló noviny - tak to ani omylem.

7 2
možnosti
JR

Jistě. Budeme věřit ruským webům, že žádný státem řízený doping v Rusku neprobíhá ;-D.

Budeme také věřit ruským zprávám, že žádní ruští vojáci na Ukrajině nejsou a že Ukrajinci jsou fašisti R^;-D

8 5
možnosti
JR

No vidíte, takový Miroslav Macek tomu zaručeně věří ;-D;-DR^

6 4
možnosti
ON

O70n30d34ř11e39j 90N97ý44č

28. 12. 2016 13:24

Je zvláštní že se těch médií zastávají příznivci komunistů a Ruska. Podle jejich vzorů by s tím měli jednoznačně souhlasit.;-D

10 4
možnosti
VK

Však vám ten Sputnik nikdo nebere:-P

10 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik