Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na multikulturní společnosti není nic neslučitelného s demokracií.

1 0
možnosti
JL

Docela by mě zajímalo, jak je to s tou domovskou kulturou populace např. v USA, Kanadě nebo Austrálii.

5 1
možnosti
Foto

No, to vypadá, jako když pejsek s kočičkou vařili dort;-DRv;-D

4 5
možnosti
DB

těch vlivů je spousta...jeden z nich je islám ..ale druhým je množství....jestliže by běženců bylo jen 10 000 ročně NIKDO V EU BY SI ANI NEVŠIML....protože by byli rozděleni do velmi vzdálených míst a nemohli se slučovat se svými spolusověrníky...což ale dělají a vytvářejí gheta a NO GO ZONY....již jsou i v některých německých městech....a to je vše podle amerického vzoru....

a je to jen působení strachem na vlastní domácí populaci.....protože když mají poddaní strach, jsou lépe manipulovatelní..a k tomu všemu sloužil tento tajnými službami připravovaný příliv běženců.....

strach je základním nástrojem vládnutí....

jen si vzpomeňte na okupaci Hitlerem a na okupaci komunisty...vždy šlo o to šířit strach....a tak to bylo již v dobách egyptských faraonů...je to systém vládnutí..je to systém jak "umravnit" MASY OBYVATELSTVA aby poslouchaly svého jediného pána a vládce....a kdo tohle nevidí....tomu není pomoci

6 2
možnosti
Foto

Dobrý den, trochu bych oponovala - za Hitlerem, Stalinem i našimi komunisty šly masy lidí také z nadšení a víry v nové světy, které pro ně jejich vůdcové chystají. Pouze strachem se totalita nevytvoří. Musíte mít ideologii zářných zítřků, vědecké teorie, společného nepřítele a za sebou masy "obyčejných lidí, kteří nejsou spokojení se stávající relitou"... úředníky, učitele, matky od rodin, studenty. Diktátory podporovalo mnoho liddí ... a ne všichni ze strachu.

0 0
možnosti
PK

Tak my vysvětlete, jak je možné, že z přistěhovalců z celého světa vznikl "americký národ", který si podle všeho vzal od každého něco a tato země je nejmohutnější ekonomikou a vojenskou silou na světě?

7 3
možnosti
DK

1. byli to lide, kteri tahli za jeden provaz. Amerika se o zadne pseudonemohouci nikdy nestarala, ti lide se o sebe museli postarat sami...To uz dneska ale bohuzel neplati ani v te Americe, ale tento princip byl prave to, co vytvorilo silnou Ameriku. Nicmene o "nelegalni migranty" se v USA dodnes nikdo nestara, musi sami (mnozi jsou skutecne deportovani, ne pouze virtualne). Amerika ma velke stesti v tom, ze je tam malo muslimu, coz je vubec nejhorsi druh migranta.

2. Neni pristehovalec jako pristehovalec. Ono pristehovalci ani Evropanum, ba ani tem zlym Cechu prilis nevadi. Muslimsti pristehovalci jsou nicmene velmi problemovi a to z nekolika pohledu. Ale neni to jen samotny Islam, treba Africane jsou obecne problemovi, stejne tak kdyby do Evropy migrovali ve velkem Mexicane nebo Kolumbijci, nic dobreho by to neprineslo, prestoze se o Muslimy nejedna.

3. Amerika ma s ruznymi etniky obrovske problemy. Rocne je v USA spachano pres 15 000 vrazd. To je obrovske cislo i presto, ze ma Amerika temer 320 milionu obyvatel. Bily American je jako pachatel trestneho cinu s nadsazkou receno vyjimka. Zaroven ma Amerika velmi silnou policii...Kdyby byli v Americe evropsti policiste, uz by se tam davno vsichni pozabijeli.

8 2
možnosti
DK

Ruzne kultury lze demokraticky sloucit, problem nastava zejmena s Islamem, ktery je absolutne nedemokraticky, proto nemuze byt s demokracii slucitelny...cim vice lidi z muslimskych zemi prijmeme (no my ne, ale ta slunickova Evropa), tim vice bude lidi, kteri o demokracii nestoji a tim slabsi demokracie bude. Prijimani Silamu = likvidace demokracie, jinak to nejde. Problem je, ze nekteri jedinci takovouto elementarni myslenku nejsou schopni vubec vstrebat. Proste iluze vitezi na cele care, co na tom,ze jsou v primem rozporu s realitou...

11 0
možnosti
DV

D48a79v44i85d 36V37l17k

11. 12. 2016 10:36

A stokrát pořád dokola.Rv

11 8
možnosti
PT

P72e42t92r 76T30o35m38e26k

11. 12. 2016 10:40

A stokrát pořád dokola co ?

5 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik