Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Víte o tom, že neomarxismus je boj za tzv. marginalizované skupiny na okraji společnosti, mezi kterými jsou kromě etnických, kulturních a sexuálních menšin také minority tělesně a psychicky postižených, kterým se na základě této ideologie snaží moderní stát jejich možnosti zvyšovat? :-/

0 0
možnosti
MD

Je to na dlouhe povidani a tak jenom jedna zkratka.

Vystupujete proti tlakum na rozumovy lidsky 'normal'. Coz je skvele, ale stavate se tim problem pro ty, co maji 'v popisu prace' delat podobnym projevum oponenturu. Zadny klidne a rozumne uvazujici clovek nemuze polozit rovnitko mezi nemecky nacionalismus vyrostly v jinych podminkach a naznaky ' narodne evropskeho' nacionalismu techto dni, zijiciho v jinem prostredi a vyrustajiciho ze zcela jinych TLAKU na spolecnost. Naznaky, ktere predstavuje trebas tvorba Ortelu. Takze pokud citite, ze se Ortelova nemusite bat, cit vas neklame.

11 0
možnosti
DK

Lide jako Ortel ziskavaji nejvice bodu prave diky pseudohumanismu atendenci cenzurovat politicky nepohodlnou pravdu. Ano, Islam je zlo, vzdycky byl zlem a nejspise jim i vzdy bude. Kdyby to byla obecne prijimana pravda, nemeli by ruzni Ortelove sanci.

8 0
možnosti
RH

Ono je to o míře. Hnídek by měl být ve slušné společnosti póvl a nikoli celebrita a to bez ohledu na to, že říká něco, co se lidem líbí...

0 2
možnosti
Foto

Ad věty v perexu.

Je otázkou, zda nejste oběti Stockholmského syndromu.

Omlouvám se, je to jen z legrace, jenom popichuji.

0 0
možnosti
DK

Ja mam podezreni,ze obeti stockholmskeho syndromu jsou ruzne propagatorky Islamu. Islam, ktery jim bere prava a povazuje je temer za kus hadru tyto pomatenkyne obhajuji...tezko to vysvetlovat racionalne...musi se jednat o psychickou poruchu...

19 0
možnosti
RK

R58a32d18e84k 39K56a24r66a35s

27. 11. 2016 16:41

Ačkoliv Českého slavíka nijak nesleduji, po minuloroční mediální hysterii s kapelou Ortel, jsem si vyslechl všechna jejich alba a i když to není úplně můj styl, poslechnu si je dodnes občas znova.

V jejich tvorbě jde povětšinou o protestsongy mířící na neduhy naší doby a společnosti. A pokud se takováto oprávněná kritika některým naším "demokratům" nelíbí, tak stejně jako letos, Tomáši Ortelovi a skupině Ortel opět zašlu svůj hlas a uznávám, z větší části jsou to z mé strany protestní hlasy.

Nenechám si totiž od žádných pseudodemokratů radit, co a kdo dnes něco může říkat nebo zpívat a co ne, pokud se tím vejde do normální lidské slušnosti.

18 0
možnosti

k Ortelu, než budete cokoliv k nim psát, seznamte se napřed s jejich texty. Jen namátkou

Ortel - Ksindl

Tohle každej z vás už zažil

Pocit že by prudce vstal

Hlavu někomu rozkopal a neptal se jestli přežil

0 10
možnosti
RK

R41a15d17e83k 44K25a72r77a74s

27. 11. 2016 16:45

A v čem je problém? Zpívá tam čistě o stavu mysli, ne o tom, že by snad k něčemu takovému vyzýval.

6 1
možnosti
PT

Fidel byl hrdina ! Hitler byl hrdina !

Rad bych, aby clovek mohl rikat oboje nebo ani jedno. Protoze jinak to smrdi.

6 0
možnosti

P26e94t13r 30Č51e36j18k15a

27. 11. 2016 18:40

Narážíte na Jeana Clauda Juckera a jeho prohlášení:

"Fidel Castro was one of the historic figures of the past century and the embodiment of the Cuban Revolution. With the death of Fidel Castro, the world has lost a man who was a hero for many. He changed the course of his country and his influence reached far beyond. Fidel Castro remains one of the revolutionary figures of the 20th century. His legacy will be judged by history."

"Fidel Castro byl jednou z historických postav uplynulého století a ztělesněním kubánské revoluce. Se smrtí Fidela Castra svět ztratil muže, který byl pro mnohé hrdinou. Změnil směřování své země a jeho vliv zasáhl mnohem dál. Fidel Castro zůstává jednou z revolučních postav 20. století. Jeho odkaz bude souzen dějinami."

;-€;-€;-€Rv Jaký děsivý rozdíl oproti Trumpovu prohlášení, že zemřel diktátor a tyran vlastní země.

1 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik