Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tim ze davate pravo na zivot nad svobodu, uprednostnujete zivot v kleci. Zvirata v ZOO se dozivaji vyssiho veku, nez ty ve volne prirode. Chcete take tak jen dozivat? A je to jeste zivot?

V dospelem veku se zoologickym zahradam vyhybam. S mymi syny, jsem pred dvaceti lety hledel na tygra ve Dvore Kralove. Delilo nas 20 cm a 3 cm skla. Neskutecny zazitek, nekonecny smutek. Od te doby uz nikdy vic.

Ten kdo si svobody nevazi, ten si ji nezaslouzi a ten kdo ji odepira jinym si nezaslouzi uctu.

Neverim, nechci verit, ze vas podelanych je vetsina. Jen vic kricite.

4 1
možnosti

P98e51t58r 53Č43e37j35k48a

24. 8. 2016 14:03

Problém je, že tohle je téměř jako debata typu co bylo dřív, jestli slepice nebo vejce. Takže se zeptám takhle - vy znáte nějakého svobodného mrtvého? ;-) Svoboda bez života neexistuje, život bez svobody ano - a pokud svobodu chcete rozšiřovat, podporovat, či zachovat, tak ten život potřebujete, jinak řečeno, podmínkou svobody je život (a proto stojí výš), podmínkou života není svoboda. Jestli tomuhle říkáte podělanost, tak je to velmi zajímavý názor.....

4 0
možnosti

Právo je velice dvousečná věc závislá na úhlu pohledu.Každý má svůj subjektivní pohled výkladu práva.Vy třeba máte svůj pohled ve kterém právo na život nechcete nadřadit do extrémní pozice,ačkoli svým významem může(a nemusí)být důležitější, než právo na svobodu.Nebo je důležitější právo na svobodu,protože co by to jinak bylo za právo na život v nesvobodě?To je právě ta dvousečnost,které právo má být přednější před jiným?Karmu máte za to,že velice správně poukazujete na fakt,ve kterém mediálně známé tváře zneužívají svoji medializaci jen k propagací svých pohledů a nerespektují pohledy jiných,takže logicky nesou spoluvinu na celkovém společenském napětí a směřování k totalitě.R^

0 0
možnosti
Foto

Nahlašte to, jak radéí ta paní.;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

2 1
možnosti

Neexistují žádná nižší a vyšší práva. Kdyby se lidé na celém světě řídili směrnicí, že co je nedobré pro mne, není dobré pro nikoho jiného, nemusel by nikdo řešit nějaké nade a pode :-)

1 0
možnosti

:-).......Jako obvykle......bezvýhradný souhlas ! R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Nahlašte ty lidi, co se vysmívají prostým lidem. To si nesmí dovolovat !!!

3 0
možnosti

Vy jste maniak nahlašování. Včera jste mě chtěla nahlásit kvůli tomu, že jsem napsal, že lidé vašeho názoru připravují špatnou budoucnost pro vaše děti, nyní vyzýváte jiného člověka, aby nahlásil zase jiné lidi.

Vy byste našla své neomezené pole působnosti v dobách Protektorátu Čechy a Morava.

2 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik