Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Nedávám vinu muslimům jako celku, ale multikulti fanatizmu!"

Tzv. ,,multikulti" byla původně zdůvodněná jinak. Stárnutím evropské populace. Navíc se z toho stal ,,oficial. směr", ale, a to hlavně, také veliký byznys! Stačí se vrátit o pár let zpět. Pak se to začalo ,,stáčet" pod hlavičku humanizmu a solidarity. Tam začal kvést další byznys. Celý problém pak je v atavizmu dvou nesmiřitelných názorů na život a vnímání světa. To vše je navíc dále živené. Z migrantů je ,,jen" další segment na trhu, ale i nástroj. DvousečnýRv

3 0
možnosti
SN

:-)......Je to tak ! Terorismus tu byl vždycky, jenomže......my jsme se o tom dočetli, max. se o tom zmínila TV. Dnes už se uřezávají hlavy v našem sousedství a politici, jako kdyby žili v jiném světě to omlouvají . Co též by mohl člověk po takovém politikovi typu alkoholika,(jak bylo dokumentováno videem), Junckra, chtít a očekávat? Do politiky se dostává příliš mnoho psychopatů.

Dnes se neříká pravda. Všechno se omlouvá velikou oklikou, abychom se, nedejbože, nedotkli něčí víry, hlavně takové, která je neslučitelná s normální evropskou společností, A bude jenom hůř! R^R^R^

1 0
možnosti
DB

již několikrát jsme zde psal abyste si nastudoval co je to neomarxizmus....

https://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Marxism

///////Neo-Marxism is a loose term for various twentieth-century approaches that amend or extend Marxism and Marxist theory///////

vy používáte toto novodobé slovo jen a jen jako politickou nadávku..jak ubohé, milý Watsone

1 5
možnosti
Foto

A27l14e41š 83M35e68r12t25a

28. 7. 2016 19:12

Hanlivě označit někoho za neomarxistu se dnes stalo módou, přitom takto nálepkováni lidé by se spíše dali zařadit mezi sociální liberály. Neomarxismus je filozofický směr, který je pro většinu lidí těžko pochopitelný. Pokud se jim někdo ohání tak by měl být schopen vysvětlit co to byla Franfurktská škola, což je myslím pro většinu lidí celkem velký problém.

0 0
možnosti
OK

Poslední dobou mám pocit, že vždy z jisté dálky se přibližujete k něčemu podstatnému, ale nakonec se utopíte v okolním balastu.

Zkusím jiný pohled. Máme tu několik jevů:

1) Přelidněný svět - to je něco nového, co jsme dosud nepoznali a nevíme, co s tím.

2) Duchovní rozklad Evropy - místo tradičních hodnot nastupují nové hodnoty nového (kulturně poněkud vykastrovaného) člověka, blahosklonně shlížejícího na pochybené zastánce starých hodnot. Něco vzdáleně podobného (krizi hodnot) jsme tu měli již mnohokrát a vždy se k tomu nakonec přimotala nějaká ta válka (aby se ty hodnoty tak nějak ujasnily).

3) Kontakt Evropy s islámem - tohle nic nového není, islamisté (jak ti mírumilovní, tak bojující) se tu vyskytují už více než tisíc let a zejména pak poté, co Evropa kolonizovala muslimské země, tu islám tak trochu zdomácněl (např. ve Francii).

4) Terorismus či teror - tak v tomto má Evropa skutečně bohaté zkušenosti, byť metody se v čase mění. Ovšem vezmeme-li si například Rusko mezi světovými válkami, pak si myslím, že takový islámský stát se přes veškerou snahu co do objemu teroru nedokáže ani vzdáleně přiblížit Leninovu a Stalinovu velkolepému dílu.

5) Frustrace. Bez tohoto bodu by výčet nedával smysl. Máme strach, jsme rozrušeni. Děsíme se budoucnosti, nevíme co dělat, ale víme, co nechceme. Hledáme viníky, začínáme nenávidět nejen všechny muslimy či spíše rovnou všechny obyvatele zemí, kde převládá islám. Začínáme bohužel nenávidět i ty, kteří výše zmíněné nehodlají dostatečně nenávidět, nebo možná spíše nenávidí ty xenofoby, fašisty apod.

Blížíme se rozvratu.

3 3
možnosti
MS

Ano tak nějak jste racionálně sečetl současný stav.I ten pátý bod jste trefil objektivně,protože ta frustrace a následné hledání viníka je oboustranné. Problém je,že ten viník nepřizná odpovědnost za své činy. Tak například nenávist vůči Maďarsku za jejich soukromé bezpečnostní opatření,které zavedli zcela v souladu s aktuálním stavem,právem a mezinárodními zákony byla mimo mísu,protože to samé dnes zavádí Rakousko a Německo.

5 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik