Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zítra na poradě dostanou befel podporovat názor vedení na něco jiného. To není jen o uprchlících vážení přemýšliví.

1 0
možnosti

Správně. Díky za tento článek. Je potřeba se všemi legálními nenásilnými prostředky bránit nepravdám, manipulacím a oblbovačkám. Prostě zůstat svoji.

6 1
možnosti

Vy si opravdu neuvědomujete, že rozhodnutí vedení TV informovat jednostranně a účelově v souladu s "názorem" majitele je ta nejryzejší manipulace a oblbovačka?

6 0
možnosti

No hlavně že veřejnoprávní žumpa má ten správný úhel pohledu, ale na ty výpotky se nedívám, je to ztráta časuRvEU

7 0
možnosti

Mne by jen velmi zajímalo, co bychom se asi tak od autora dozvěděli, kdyby HlídacíPes.org přinesl zprávu, že v ČT směrem k redaktorům ve věci informování o uprchlících zaznělo: „Vy prostě poslechnete příkazů vedoucího vydání. Pokud to tak není, tak vlastně neakceptujete fakt, že jste tady zaměstnaní a pak nemá cenu, abyste tady byli zaměstnaní. Postoj vedení televize je určující."

Předpokládám, že bychom se dočetli o neobjektivním informování, o reportážích na politickou zakázku, o potlačování svobody slova, o nátlaku na poctivé zaměstnance atd., přičemž ten, kdo by tuto informaci vynesl, by byl pochválen za statečný a nanejvýš záslužný čin...

6 2
možnosti

Už několikrát jsem zde, díky kolegům diskutujícím, četla vyjádření člena Rady pro čt pana Michala Jankovce... škoda, že jsem si ho neuložila. Vy jste asi nečetl, jinak byste věděl, že čt musí formulovat svoje zprávy v souladu s politicko korektní liníí EU... a že se Prima škubne jednou za čas zprávu ne zcela politicky korektní, česky tak, jak to je, tak je třeba ji dehonestovat?

4 0
možnosti

J13a25n 39R53á77ž

31. 5. 2016 20:04

Aktivisté se stali nástrojem státu, jak umlčet své oponenty. Proto aktivistické organizace tak štědře financuje.

Co si nemůže dovolit stát, například se vměšovat do způsobu práce soukromé TV, provede to aktivistická buňka z nějaké neziskovky.

Dřív tuto práci dělala StB, což by bylo dnes brutální, tak dnes vláda používá sofistikovanější metody. A jednou z nich jsou aktivity "nestátních" organizací a neziskovek placených ze státního rozpočtu.

10 0
možnosti

Pochvala média za to, že se nestydí za lhaní svým konzumentům a nařizuje to svým zaměstnancům, je už docela extrémní masochismus...

6 9
možnosti

Nejste náhodou z Chovancova týmu?

2 2
možnosti

Pane Adame, máte moje sympatie ! Oceňuji, že i přes zdravotní hendikep máte chuť do plnohodnotného života a že se jej podle svých možností snažíte vylepšit. V tom máte mé upřímné sympatie. K článku bych dodal, že z duše nenávidím čmuchaly a udavače, kteří by se - spíše než práskáním - měli zabývat poctivou prací.

7 0
možnosti

J49a26r52a 23R47a94n48k

31. 5. 2016 23:42

Pan Adam by mel mit sveho ne "cmuchaciho" psa, aby se dostal ven, mezi lidi, aby neco zacal delat, urcite je dost i sportovnich klubu pro handicapovane a byt ve splecnosti lidi je pro mozek dobre, asi tak jako "flirtovani". Sedet doma cist Sputnik, aeronet a PL je nejenom ztrata casu, ale nic to sede kure neda:-/

1 5
možnosti

Vám zjevně nedošlo, že vlastně popíráte sám sebe, že?

2 3
možnosti

R84a66d12e90k 34J46a18r47o95š

31. 5. 2016 19:16

Aktivista = potenciální terorista. A je jedno, zda jde o ekoteroristu, který se někde na Šumavě přivazuje ke stromům, nebo dobroseja, který pomáhá převádět načerno imigranty do EU, případně multikulti anarchistu z Kliniky.

10 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik