Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Tak dlouho už obyčejných průměrným občanům nadávají do extremistů, fašistů, nacistů, xenofobů a zaprděných čecháčků, že se s tím už lidé smířili a začínají nabývat přesvědčení, že nacismus atd. je skutečně to, co by snesli raději, než imigraci muslimů a chaos vyvolávaný feťáky, anarchisty a ekoteroristy.

0 0
možnosti
AK

Tohle muzete zkusit vysvětlit vsem tem neomarxistum. Cenzura, mediální masáž, podsouvání viny, vyzdvihovani "toho spravneho" kolektivního zájmu, osobni napadani namisto diskuse, to jsou přesně jejich metody. Stačí se porozhlednout v diskuzich na idnes. Ptám se kde se tu vsichni najednou vyrojily? Jakto ze jich je tolik "virtualnich", media se tohoto smeru drží jak klíště ale v reálném zivote tam venku neexistuji?

3 0
možnosti
Foto

Já jsem protisluníčkový levičák. Takové nálepkování co používáte si nezadá s těmi sluníčkami. Neomarxisti typu Schwarzenberg, Bursík, Bělobrádek, Štětina.

0 0
možnosti
Foto

Úkol je jasný omezit množství lidí, kteří přijdou demonstrovat a mají jiný názor, než ten, který někteří považují za politicky korektní a to jakýmkoliv způsobem i za cenu pošlapávání demokracie. Karma

7 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik