Neomarxisté potřebují rasisty, aby mohli ospravedlnit udávání spolužáků a podobné praktiky

14. 11. 2017 10:33:55
Děcka blbnuli ve škole, zdravili se římským pozdravem, podobným tomu nacistickému..., zkrátka asi jako když parta opilců z blbosti zazpívá cestou z hospody internacionálu..., spolužačka je udala a dostala za to 2000 euro!

Informoval o tom německý magazín Focus.de.

„Urážení oběti holocaustu je opravdu nechutné, ale je otázkou jestli je správné řešit takovou situaci motivováním spolužáku k nahlašování provinilců úřadům za finanční odměnu. Vždyť jde ještě o děti a je potřeba spíše výchovný zásah než násilnou perzekuci a vychvalování udavače a motivování děti k vzájemnému udávání za peněžní odměnu ...“

Multikulti v akci: V Německu udělují peněžní odměny dětem jenž udají své spolužáky

Naprosto přesně vystiženo. Za mých školáckých let byla velmi populární počítačová „střílečka“ Wolf3d, jejíž úvodní melodií byla vzhledem k tematickému zasazení hry nacistická píseň Horst Wessel Lied. Ale co, v deseti letech..., tehdy jsme ani neměli šajnu, o co šlo, kolikrát jsem si tu melodii tehdy pohvizdoval nebo ji brnkal na piáno, byla to pro mě zkrátka pěkná melodie ze super počítačové hry, žádná podpora nacizmu, když jsem ani neměl potuchy, jakou úlohu ta píseň kdysi hrála.

Naštěstí, v té době u nás ještě neomarxisté neřádili a neprosazovali stalinské udavačské metody jako dnes, i když zatím poněkud mírněji než u našich západních sousedů..., navíc, mnoho učitelů a vychovatelů na tom bylo zřejmě podobně, také danou melodii neznali..., takže to bez problémů prošlo a o tom, že šlo o „nacistickou hymnu“ jsem se dozvěděl až mnohem mnohem později z nějakého rozhlasového či televizního pořadu o 2. Světové válce.

A teď si představte, že by se našla nějaká „angažovaná bonzačka“, která by to nahlásila jako propagaci neonacizmu a já s dalšími spolužáky bych naprosto bezdůvodně zchytal třeba dvojku z chování a cejch „fašouna“. Myslíte, že by to ze mě udělalo přesvědčeného „sluníčkáře“? Já myslím, že ne, naopak bych zahořkl a vinou následného sociálního vyloučení z kolektivu co by „ošklivého rasisty“ bych musel hledat kamarády mezi opravdovými malými extremisty, řečeno s nadsázkou.

Jenže ono je to daleko horší: jakmile se podobné metody typu udávání spolužáků, demolování klubů, kde má vystoupit třeba skupina Ortel, volání po zákazu vstupu do restaurací příznivcům nějaké nacionalistické, ale plně legální strany, stalo se v případě německé AFD..., zkrátka, jakmile bude jednou totalitářský džin vypuštěn z lahve a tyto praktiky legitimizovány proti jedněm, kde je psáno, že za nějaký ten rok se nerozšíří třeba na kritiky homosexuálních adopcí, odpůrce potratů či obdivovatele ženské krásy, v neomarxistickém žargonu „sexisty“?

Velmi vážně se obávám, že to, co se děje v současném Německu, může vést k nástupu novodobé totality, ne příliš vzdálené období 50tých let nebo čínské kulturní revoluce.

Autor: Adam Mikulášek | úterý 14.11.2017 10:33 | karma článku: 38.30 | přečteno: 1541x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 13.39 | Přečteno: 251 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.97 | Přečteno: 565 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 929 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.68 | Přečteno: 941 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse
Počet článků 497 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1624

Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...