Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pozor na multikulturní rasisty!

Kteří označují bílou rasu jako celek za „utlačovatelskou“, aniž by rozlišovali mezi třeba námi a koloniálními zeměmi typu Velké Británie či Francie.

Tito demagogové a manipulátoři mají plnou pusu rasizmu, xenofobie a všeho možného, ale sami se chovají jako rasisté nejhrubšího zrna.

„"Kopnutí do mrtvoly dvaadvacetiletého kluka bylo pro dvaašedesátiletou vysokoškolskou profesorku věcí progresivistického světonázoru. V něm je totiž bílý muž zdrojem všeho zla na světě a je třeba mu to dát sežrat za všech okolností.“

Bílý muž zasluhuje smrt

Ten kluk byl turista, odsouzený v Severní Koreji za údajnou krádež nějakého propagandistického plakátu, vrátil se ve vegetativním stavu způsobeném poškozením mozku a následně zemřel. Ovšem podle levicově pokrokářské (čti „sluníčkové“) vysokoškolské profesorky (62 let) jen „dostal, co si zasloužil,“ protože  to prý byl „„klasický případ rozmazleného bohatého bílého muže“ a takový ten typ, co na večírcích „šňupe koks a znásilňuje holky.“ Ovšem samozřejmě žádné důkazy, jen těžká dojmologie.

Mimochodem, my jsme se ještě učili, že např. Arabové či Turci se také řadí k bělošské (kavkazské) rase. Tak, drazí „sluníčkáři“, jak se s tím poperete? Patří i oni do „utlačovatelské škatulky“, jako třeba my, Češi, se svou „hromadou kolonií po celém světě“? My se stále máme omlouvat za všechno možné, ale kdy se nám třeba Turci omluví za otrokářství? Např. tzv. janičáři, součást turecké osmanské armády, byli jako malí kluci ukradeni z evropských křesťanských rodin na území Evropy, které tehdy Osmani ovládali. A pokud jde o černochy, k nim se Arabové či Turci nechovali v historii o nic lépe než křesťané v době otrokářství, podnikaly se výpravy např. do jižního Súdánu, kde se mladí a zdraví černoši/černošky vzali do otroctví, ostatní obyvatelé byli zabiti a vesnice vypáleny. Není náhodou čas na omluvu též od muslimských „bílých utlačovatelů“?

„Evropa nevymyslela otroctví, Evropa naopak vymyslela aboliční hnutí a otroctví zrušila. První, kdo zavedl otroctví v Africe, byli Arabové. Západní obchod s otroky z Afriky do Ameriky je historicky až třetí v řadě. První byl orientální obchod, kdy Arabové deportovali otroky z Asie. Začal v 7. století. Druhý byl obchod s otroky z Afriky, uvnitř Afriky i do ciziny – i ten provozovali Arabové. Ale to všechno je zapomenuto. Lidé samozřejmě dnes vůbec nevědí, že slovo otrok je v řadě západoevropských jazyků synonymum Slovana, což svědčí o obchodu s otroky z východní Evropy v raném středověku. Zapomněli dokonce i to, že ještě v 19. století vesničany na Korsice, v Sardinii, na Sicílii chytali piráti z Maroka, Alžírska, Tuniska, Libye a prodávali je do osmanské říše a jinam, kde existovala poptávka po levné práci.“

Západ otroctví nevymyslel, ale zrušil

Ale přesto podle neomarxistů, „sluníčkářů“ a dalších podobných… za všechnu bídu a útisk nebělošských národů může Západ! Zkuste si o tomto tématu něco vyhledat na Google a uvidíte, kolik to dá práce. A proč asi? Cenzura, autocenzura a politická korektnost!

Janičáři

A co problém údajného útlaku afroameričanů v USA?

„Bělošský mediální, politicky příkladně pokrokový establišment se snaží vypomáhat s notným přikrášlováním reality. Poslužme si příkladem z Los Angeles v roce 1992. Tehdy místními ulicemi se hnalo vozidlo rychlostí 100 mil, čili přes 160 kilometrů v hodině, s posádkou tří notně opilých černochů, za volantem byl odsouzený lupič Rodney King, momentálně podmínečně propuštěný. Na rozdíl od svých dvou, alkoholem rovněž handicapovaných, spolupasažérů, King se pronásledující policii nemínil po dobrém vzdát, došlo k bitce, pěstnímu utkání, jež svědek nafilmoval. Tehdy s výsledkem mnohanásobného násilí, rabování, a výsledným počtem asi padesáti nikoliv převážně černošských mrtvol.

King za notné mediální podpory se stal ve veřejném povědomí příkladným mučedníkem, aniž však odpůrcem alkoholu a či vzorem způsobného života.“

OTA ULČ: Rozloučení s kdysi solidními americkými médii. Věřit se jim už nedá

A poslední názorná ukázka, kam vede pronikání kulturního marxizmu a multikulturní agendy do justice, tentokrát z Velké Británie.

Zabij všechny bílé muže, doporučovala londýnská úřednice. Jako žena a menšina mám právo toto hlásat, tvrdila u soudu. A ten ji osvobodil...

Takže kde pak rovnost ras, národů a etnických či náboženských skupin, ale nahrazení jedné nerovnosti jinou nerovností, útlaku jedněch útlakem druhých, jedno zlo zlem jiným, ale úplně stejným. Není pak divu, že takováto zvrácená ideologie nenávisti k bělochům pak přiživuje i naštvanost bělochů vůči ostatním. Vinu mají „sluníčkáři“, ať už bílý, barevní, evropští, američtí, asijští či afričtí, zkrátka lidé šířící tuto ideologii nenávisti, maskované údajným „bojem proti nenávisti“!

P.S. Místo moderních politicky, kulturně a genderově korektních paskvilů bych dnešním dětem doporučil starou dobrou Mayovku, která se jmenuje Lovci lidí a pojednává právě o arabském zotročování černochů v severní Africe. Tehdy se ještě o tom mohlo svobodně psát a mluvit.

 

Autor: Adam Mikulášek | neděle 17.9.2017 12:25 | karma článku: 43,74 | přečteno: 3048x
  • Další články autora

Adam Mikulášek

Možná není co slavit, ale je co bránit

Tak tu opět máme 17. Listopad. Poslední dobou se rozmáhá postoj, že vlastně není co slavit a že za komunistů bylo líp. Druhá strana zase křičí něco o populistech ohrožujících svobodu a demokracii.

17.11.2017 v 20:06 | Karma: 11,87 | Přečteno: 132x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

Rozdíl mezi škodlivou pozitivní diskriminací a férovým vyrovnáváním šancí

Příklad nespravedlivé pozitivní diskriminace: rasové kvóty, jež fungují tak, že „nebílý“ student se může dostat na školu na úkor „bílého“ studenta, který udělal přijímačky lépe.

15.11.2017 v 13:48 | Karma: 11,50 | Přečteno: 100x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

„Páááňčitelko, Pepíček je xenofób! Pouštěl o přestávce Mešitu!!!“

„Maruško, jsi velmi svědomitá dívenka. Dostaneš ředitelskou pochvalu za statečnost a pětikilčo jako zvláštní odměnu. Něco hezkého si kup a přijď zas na kus řeči!“

15.11.2017 v 9:25 | Karma: 12,29 | Přečteno: 151x | Diskuse| Občanské aktivity

Adam Mikulášek

VZP nechala umřít člověka na rakovinu, odmítla uhradit nákladný lék!

Bránil se soudní cestou, ale než mohla naše loudavá justice vynést verdikt, pacienta bohužel dostihla smrt na agresivní typ nádoru zvaný sarkom.

14.11.2017 v 16:53 | Karma: 34,21 | Přečteno: 1742x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

Neomarxisté potřebují rasisty, aby mohli ospravedlnit udávání spolužáků a podobné praktiky

Děcka blbnuli ve škole, zdravili se římským pozdravem, podobným tomu nacistickému..., zkrátka asi jako když parta opilců z blbosti zazpívá cestou z hospody internacionálu..., spolužačka je udala a dostala za to 2000 euro!

14.11.2017 v 10:33 | Karma: 38,33 | Přečteno: 1541x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Při přestřelce s hledaným mužem v USA zemřeli čtyři policisté

30. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  9:44

Životy čtyř policistů si vyžádala přestřelka s hledaným mužem, která se odehrála v pondělí v...

USA začaly u Gazy se stavbou mola, Pentagon bude stát přes sedm miliard

30. dubna 2024  9:42

Americká armáda zveřejnila fotografie, které ukazují výstavbu provizorního mola pro námořní...

Univerzita začala s podmínečným vylučováním studentů, kteří neukončili protesty

30. dubna 2024  8:35

Kolumbijská univerzita v New York City začala s podmíněným vylučováním studentů, kteří do...

Vedení TOP 09 jedná o ministrovi. Dorazil Tuleja, pozice ve vládě ho zajímá

30. dubna 2024  6:02,  aktualizováno  8:04

Vedení TOP 09 rozhoduje o kandidátovi na post ministra pro vědu, výzkum a inovace. Helenu...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik