Adam Mikulášek

Přílišná vstřícnost k neprověřeným imigrantům podněcuje nenávist

5. 09. 2017 11:18:35
Majitelka obchodu v jedné bavorské obci zakázala vstup žadatelům o azyl, protože ji někteří z nich okrádali, údajně skoro všechny krádeže měli na svědomí právě lidé z řad neprověřených imigrantů.

A právě to slovo „neprověření“ bych silně podtrhl. Jestliže totiž nějaká země v masovém měřítku přijme imigranty z nějaké země, říkejme jí třeba tramtárie, kteří se prohlásí za její obyvatele a tvrdí, že utíkají před válkou, ať už to pravda je či není, logicky toho začnou využívat všelijací kriminálníci s falešnými či „ztracenými“ pasy, kteří o sobě prohlásí, že jsou z tramtárie a prchají před válkou/perzekucí/nevím čím.

Pak logicky přibude trestných činů, ať už krádeží, znásilňování či vražd, vláda za pomoci „vítačských“ médií napřed bude tuto skutečnost tutlat, protože vládnoucí partaje chtějí vládnout i po dalších volbách..., postupně ale skutečnost začne vyplouvat na povrch a lidé, byť nějakou dobu trpěliví a poslušní díky desetiletím politicko-korektnického vymývání mozků, multikulturním výchovám a zastrašování..., začnou svou trpělivost ztrácet, a co víc, nabudou dojmu, že 99 procent obyvatel tramtárie jsou kriminálníci. A kdo by měl chuť být solidární a tolerantní ke kriminálníkům, když je tu spousta skutečně potřebných?

A tak vznikají ony tzv. stereotypy, o nichž mluví neomarxisté. Jestliže lidé budou mít negativní zkušenosti s fanoušky fotbalového klubu XYZ, tak k těmto lidem začnou cítit nevraživost a budou se jim vyhýbat, i když se mezi dotyčnými fandy jistě najde i dost slušných a poctivých lidí. Je to přirozený obranný instinkt, který nelze vymazat žádnou multikulturně-neomarxistickou převýchovou ani zamlčováním reality. Nejde tu totiž o „prvoplánový“ rasizmus, tj. přesvědčení, že lidé jisté rasy, národnosti či víry jsou nějak podřadní či méněcenní, ale jde o obrannou reakci pod vlivem špatných zkušeností s lidmi vykazujícími určité vnější znaky. A je úplně jedno, jestli tím znakem je barva kůže, náboženské vyznání, specifické oblečení/účes, tetování či třeba nějaký nápis/obrázek na tričku.

„Pachatelem je pokaždé žadatel o azyl. Můžete je pořád sledovat a být kdo ví jak opatrní, ale stejně si najdou nějaký způsob, jak vás znovu okrást,“ stěžovala si zoufalá majitelka obchodu.

Německo: Uprchlíci, zůstaňte venku? No, takto to dopadlo

Töging: Ladeninhaberin verbietet "Asylanten" den Zutritt

Proto je absolutně zcestné osočovat lidi, kteří se jen snaží bránit svou bezpečnost či majetek, z rasizmu, xenofobie či šíření nenávisti. Spíš by se vláda, která celou tu lapálii zavinila, měla postarat o to, aby se kriminalita snížila řekněme na původní úroveň před migrační krizí, měla by více vyhošťovat migranty, kteří něco špatného provedli, méně zatajovat pravý stav věcí, a naopak více mluvit o tom, že není jen nevraživost většinové společnosti vůči menšinám, ale že je také nevraživost nemála příslušníků různých menšin vůči většinové společnosti..., a v tomto ohledu by se mělo nekompromisně měřit stejným metrem – odsuzovat stejně tak protibělošský rasizmus jako ten bělošský, což se neděje, a tak logicky narůstá nespokojenost většinové společnosti.

Jestliže ovšem tohle fanatičtí vítači nechtějí slyšet a stále dokola mumlají svou mantru, že jsou to všechno samé dezinformace, nenávistné projevy a že skoro všichni tzv. uprchlíci jsou úžasní, že znásilňování a spol. je jen důsledkem „kulturní odlišnosti“, no tak pak se nemohou divit, že ty jejich propagandistické řeči mají naprosto opačný efekt. O „uprchlících“ před zaslouženým kriminálem jsem již psal. Ovšem jestliže se dávají imigrantům mírné tresty třeba za sexuální delikty a vymýšlejí se pro ně kurzy sexuální výchovy, tak právě tímto se vlastně lidem říká – no u nich je to znásilňování vlastně normální, tak buďte schovívaví, než se naučí, že u nás to normální není. No já být obyvatelem tramtárie, tak tyto „sluníčkáře“ poženu k soudu za podněcování nenávisti a kulturních stereotypů vyvoláváním mylného dojmu, že v mé vlasti se pomalu znásilňuje na každém rohu, a umožňováním zneužití azylu zločincům, kteří mé vlasti a víře pak v Evropě dělají ostudu! Pokud to ovšem slušní obyvatelé tramtárie nedělají a v podstatě se nechávají multikulturalisty a „sluníčkáři“ uplácet, tak se nemohou divit, že tím dělají špatnou pověst svému vlastnímu národu i náboženství.

V době, kdy jsem sám byl ještě napůl „sluníčkář“, jsem měl obavy přesně opačné. Myslel jsem si, že se ortodoxní věřící z tramtárie spojí s našimi ultrakonzervativci a budou prosazovat tradiční rodinu (i když podle svého způsobu...), budou bojovat za zákaz potratů, homosexuality, alkoholu, minisukní a podobně. Ale ani ve snu by mě nenapadlo, že se nechají koupit levicovými extremisty, kteří jim na jedné straně podkuřují, ale vyznávají s jejich vírou naprosto neslučitelné hodnoty, jako je třeba adopce dětí stejnopohlavními páry či radikální feminizmus, podle jehož pravidel by se musela zcenzurovat většina jejich náboženských textů. Teď už to samozřejmě chápu – „sluníčkáři“ mají vykonat roli „mouřenína“, který jim umožní ovládnout Evropu, ovšem pak budou jedni z prvních, kteří to pravděpodobně odskáčou. Ale..., kdo chce kam, pomožme mu tam..., holt za blbost se platí.

Ovšem to nic nemění na tom, že když se vyznavači nějaké víry účelově spojí se z pohledu této víry největšími „hříšníky“, místo aby se snažili jít „bezvěrcům“ příkladem, že tím sami proti své vlastní víře podněcují nenávist. Můžu si vážit lidí, kteří díky své víře žijí ctnostně a jsou schopni si odříct požitky, které bych si já odříct nikdy nedovedl, a v tom důsledku budu mít úctu i k dotyčnému náboženství, i když nebudu jeho vyznavačem. Ale nikdy si nebudu vážit těch, kteří pod hlavičkou náboženství ubližují jiným. A pokud takových lidí přibývá a jejich umírnění souvěrci, místo aby je tvrdě odsoudili, nad tím mhouří oči, protože „to jsou přece naši...“, no tak nemohu cítit k takovémuto náboženství žádný respekt.

Takže lidi, vemte rozum do hrsti a pochopte, kdo tu skutečně tu nenávist podněcuje!

Autor: Adam Mikulášek | karma: 40.32 | přečteno: 2078 ×
Poslední články autora