Předražené dálnice jsou „OK“, Čapí hnízdo je „fuj“

Před nástupem Babiše se tady přes 20 let těžce kradlo, ale to si nikdo nestěžoval, že lidi to těm partajím „baští“, že volí pořád ty tradiční strany…,

Jejichž politici předražují dálnice, privatizují vodu Francouzům, dávají vysoké odměny svým kamarádům, atd., atd., až teď z čista, jasna, když je moc staré vrchnosti ohrožena Babišem, najednou bývalí mocipáni křičí, jak mu „kobliháři“ všechno spolknou i s navijákem a plácají něco o populizmu. A myslí si, že tímhle ostudným pokrytectvím a špinavostmi ve stylu Kubiceho zprávy číslo 2 (žádost policie o vydání Babiše dva měsíce před volbami…) lidi přesvědčí, že jen Babiš krade, ale předražené dálnice byly OK, tunel Blanka byl OK, vytunelování OKD bylo OK, Pandury, Casa…, všechno bylo „v naprostém pořádku“…, jen Čapí hnízdo a korunové dluhopisy jsou fuj.

To je fraška a dělání z lidí blbce. A příčina? Bývalí „nečistí“ se chtějí u těch korýtek udržet i na úkor vlastních stran, jejichž členská základna nedokáže praštit do stolu a říct – dost, jestli chceme být důvěryhodní, nemůžeme dělat kampaň stylem – zloděj křičí, chyťte zloděje, musíme naopak začít u sebe a vyházet vlastní korupčníky, kmotry, podvodníky a kariéristy. Až jedině pak nám zase lidi mohou věřit, když začneme tvrdit, že někdo jiný lže, krade a podvádí. Dokud to „tradiční strany nepochopí“, nemohou vyčítat lidem, že to radši hodí stranám či hnutím „netradičním“, když to nebude Babiš, tak to bude někdo jiný, ale marasmus „tradičních“ stran se nedá omlouvat marasmem u stran „netradičních“, to pochopí i desetileté dítě.

Autor: Adam Mikulášek | neděle 20.8.2017 12:07 | karma článku: 39,66 | přečteno: 1574x